2 Fashion | Onzie [Own-Zee]

Over een paar uurtjes stap ik, Francien, wederom het vliegtuig in om alsnog af te reizen naar Maleisië. Maar voordat ik instap wil ik je eerst even mijn nieuwe aanwinsten laten zien. Ik volg het merk Onzie al een tijdje via Instagram. Op de één of andere manier ben ik geboeid door de mooie doch eenvoudige pasvormen en patronen waarin de kledingstukken verkrijgbaar zijn. Je klikt een piece aan en kiest daaropvolgend het gewenste patroon/kleurstelling and that’s it. De collectie is voornamelijk gericht op Yogi’s. Nou ben ik niet echt een Yoga-meisje, maar dat komt vanzelf wel. Daarnaast kan ik de tights ook perfect combineren met mijn every-day wear. Dit is mijn eerste bestelling, maar absoluut niet mijn laatste. Dit keer presenteer ik mijn aanwinsten nog even op mijn trapje. Volgende week ga ik ze uittesten tijdens een yoga-sessie. Daar trek ik dan ook gelijk even mijn nieuwe Nike Free’s bij aan, als je dat niet erg vindt.

Wat is jouw favoriete piece uit de ONZIE collectie? 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent