2 Fashion | Oops I did again

Schoenen, schoenen en nog eens schoenen. Je kunt er nooit genoeg hebben, vind ik tenminste. Momenteel ligt mijn garderobe (incl. schoenen) op vijf verschillende plekken. En dat is heel irritant, want daardoor heb ik niet altijd het juiste paar binnen handbereik. Dus wat doe je dan? Inderdaad dan duik je gewoon even de Nike Store in, samen met een andere shoe lover.

Wat je daarna doet? Inderdaad shoe porn schieten. Op Appelsap (festival in Amsterdam) heb ik zaterdag alleen maar naar de grond gestaard. Weet je waarom? Omdat iedereen daar zulke vette sneakers droeg. Stond ik dan op mijn (te gekke) All Stars, terwijl iedereen Sky Hi’s, Jordan’s, Airmax en espadrilles aan had… Beetje jammer. Zeker als je weet wat er normaal gesproken allemaal te vinden is in mijn schoenenkast. Achteraf ben ik blij dat ik op All Stars ben gegaan, want die zaten helemaal onder de modder. Gelukkig kun je Allstars wassen (kussensloop eromheen, 30 graden and your good to go).

Wat ik draag? Dit is de Nike Airmax Thea. Naar mijn idee is dit de vrouwelijke variant van de ietwat mannelijke Airmax 1. Het andere meisje draagt de rose Airmax 1 VT. Ook heel vet. De oplettende lezer weet dat ik deze bezit in het groen. Genoeg geschreven over mijn schoenen verslaving waar ik tot voor kort niet mee kampte. Fiek en ik hebben BTW een nieuwe camera. Ik snap er nog niet heel veel van, maar Lucy we kregen toch een masterclass fotografie van jou?

Hoe zit het met jouw schoenen collectie? Ben je die aan het uitbreiden of houd je heel verstandig de hand op je knip? 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent