2 Fashion | SPORTY SPICE 2.0

I admit, i’m a sucker for sportswear. En niet zo’n klein beetje ook! Momenteel kunnen mijn kasten de overload aan sportswear niet meer verdragen. Ik zou zo mijn eigen winkel kunnen beginnen. Mijn vriendjes en vriendinnetjes varen ook goed bij mijn collectie sportkleding. In mijn eentje 43 verschillende hardloopschoenen dragen gaat gewoon niet. Dus daarom leen ik maar al te graag mijn hardloopschoenen uit. De één spaart boeken en creëert een bibliotheek de ander spaart schoenen en dus straks een vintage sneakerstore beginnen.

Lang, lang geleden was ik nog een echte hipster, ik liep altijd mee met de laatste trends en bracht iedere week wel een bezoekje aan de Zara. Tegenwoordig doe ik dat niet meer. Dat is veel beter voor mijn rekening en ik heb er ook geen tijd meer voor. Wie heeft er nou geen tijd om te winkelen? Daar maak je toch gewoon tijd voor Francien? Online winkelen is een optie, maar ik pas liever dingen voordat ik ze bestel. Daarnaast werk ik nu ook met spaardoelen. Ik heb een wishlist opgesteld met daarop 3 items. Deze items gaan allemaal voor langere tijd mee ipv 1 seizoen. Wat er op mijn wishlist staat?

1. Zwart leren jasje uit de H&M Icons collectie – inmiddels in de pocket

2. Ray-Ban Aviator Icon met blauwe of groene flash lenses

3. Michael Kors Watch Hunger Stop

Waar het op neer komt is dat mijn ‘casual kast’ alsmaar leger begint te raken en ook niet meer wordt aangevuld. Waardoor ook mijn klassieke Zara look als sneeuw voor de zon verdwijnt. Waar ik het afgelopen jaar nog kon mixen en matchen met mijn sportkleding en everyday wear ben ik sinds 2 maanden eigenlijk de nieuwe Sporty Spice geworden. Oké Sporty Spice 2.0 dan want ik ga natuurlijk wel met de laatste sport trends mee. Zelfs mijn vrienden herkennen me niet meer. What happend to Zara girl? Geen idee! Genoeg woorden vuil gemaakt aan mijn look. Je wilt bewijs zien? Oké… Ik heb nog één bekentenis te maken. Dit is pas 1/3 van van mijn collectie… Oops!

Kun jij net als ik ook een kast(en vullen met sportswear?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent