2 Fashion | Trend Alert

Soms kom je van die trends tegen die nooit overgaan. De sport jersey is er zo één. Twee maanden geleden besteedde ik er al een blog aan. Toen noemde ik het numbered tees. Zelf wist ik een hele gave te scoren op een flee market. Toch jammer dat die van mij nog steeds bij vrienden ligt (Bob & Mandy, passen jullie er goed op?). Fieke heeft er minimaal drie in haar bezit. Elke keer als ze terugkomt uit The States heeft ze er weer eentje bij. Ja Fieke is een groot sportliefhebster, dit wist je nog niet hé? Via Sabrina van Afterdrk, kwam ik op WhoWhatWear.com terecht. Daar spotte ik de jersey trend spotte. Deze moest ik natuurlijk direct met jou delen. Mij rest nog één vraag, heb jij er al eentje gescoord? In de zomer zijn ze namelijk perfect als jurkje en in de winter kun je er prima in slapen, toch Fiek?

Tell me, welke is jouw favoriet?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent