2 Fashion | Trendwatcher

The road is (y)our runway. Ook in 2014. Tijd om dé  (sport) fashion trends in beeld te brengen. De winter collecties hebben plaats gemaakt voor pasteltinten en bold prints. Gaat de winter überhaupt nog haar intrede doen?

Mix & Match
Mix je every day wear met je sportswear garderobe. Ik draag de laatste tijd heel vaak mijn sports bra met daarover hemdje, weggestopt in een pencil shirt (zo ook op de bovenstaande foto) Deze trend gaat volgens mij nooit uit de mode.

Oversized tees
Heb je nog een oversized tee liggen? Zet de schaar erin. Knip de mouwen eraf en maak de armpits extra groot. Zodat je sports bra zichtbaar wordt.

Dit shirt staat op Fieke’s wishlist.

Layering
Lagen? Draag (dunne) laagjes over elkaar voor een speels effect. Het begint natuurlijk met een te gekke sports bra. Daaroverheen draag je een strakke top met een leuke print. Om het af te maken gooi er een los vallend hemdje overheen. Et voilà.

Prints
Zebra, tijger en luipaard: labels als Nike, Adidas, Juicy Couture,H&M en Bershka maken in hun nieuwe collecties veelvuldig gebruik van dierenprints. Laat ik nou niet vies zijn van een mooi printje.

Color splash
Ik heb diverse collecties bekeken het merendeel laat pastel tinten zien. Daar tegenover staat een clash van felle kleuren, felgeel en azuurblauw zijn mijn absolute favorites voor deze lente.

Voor welke trend ga jij?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent