2 Follow | Favorite Instagram accounts

Verslaafd aan Instagram? Ja? Nee? Of een beetje? Wees eens eerlijk, sta je net als ik ook op met Instagram? Nog voordat mijn wekker afgaat ben ik er dus al te vinden hé.  Ik weet direct waar iedereen mee bezig is en waar iedereen zich bevindt: Starbucks, gym, Vondelpark, stadion, Hutspot en zo kan ik eindeloos doorgaan. Daarnaast weet ik ook direct wat er trending is die dag en wie er allemaal al gesport hebben nog voordat ik ook maar één been buiten mijn bed heb gezet. Daarom deel ik vandaag mijn favoriete (must follow) Instagram accounts met jou.

@youdidnoteatthat
Superfoods en healthy sh*t zijn niet weg te denken op Instagram. Dankzij de lovely @healthyfans weet ik precies wat ik iedere dag kan en mag eten. Echter doe ik dat niet, want ik ben toch meer van de supersnoeps. En daarom ben ik ook zo’n fan van het @youdidnoteatthat account, waarbij  foodporn foto’s van A-listers en famous bloggers worden geregrammed om deze vervolgens te voorzien van de meest hilarische teksten.

@Simonadus
Dit kind weet alles van food en sneakers. Haar gevoel voor stijl en smaak is ongekend. Als ik wil weten wat ik moet eten, dan bekijk haar laatste Instagram foto’s. Als ik opzoek ben naar een nieuwe sneaker voor het festivalseizoen dan ben ik bij haar ook aan het juiste adres.

@Voltwomen

Dit sportieve Instagram account wordt door meerdere girls all over de world vertegenwoordigt. In vorm van een day take over krijg je sport diaries te zien van fit girls. Absoluut de moeite waard om te volgen. De onderstaande foto, heeft niets met sporten te maken. Behalve dan dat één van de founders hardlopen ging gebruiken om inspiratie op te doen. Die vond ze er niet. Maar goed, het zorgt er wel voor dat ze tussen het schrijven door even tot rust komt en dat ze naar buiten gaat.

@Geentroep
Wist je dat er een mannelijke tegenhanger van @healthyfans is? Nee? Nou die is er dus en dat dus Jelmer de Boer. Jenny, Jelmer, Jelmer, Jenny (ik laat jullie alvast even online kennismaken). Deze jongen doet zijn spreekbeurt over muffins, als ik zijn Instagram account mag geloven. Hij kookt evenals Jenny alleen maar dingen waar @geentroep in zit. Jenny, misschien moeten we hem binnenkort eens uitnodigen voor een (zw)eetdate? Hij valt namelijk onder de categorie #hothapjehappening.

Deze gooien we er ook nog even op vanwege de geniale tekst ‘Vandaag weer m’n favoriete shirt aan.’ Jelmer, waar kunnen we dit shirt kopen?

@Leaftv
Founders @gerihirsch en @erinfalconer maken de mooiste food, life en DIY videos. Op Instagram vind je de recap videos en op Leaf.tv vind je de volledige videos. Ik vind er in ieder geval mijn dagelijkse dosis voeding, stijl en comfort. By far het mooiste Instagram account dat je ooit gaan zien. Echt.

@GirlsLove2Run
Ken je die twee meisjes die ooit eens een hardloopwebsiteje de lucht in gooiden? En inmiddels dankzij jou bijna de 8.000 followers aantikken? Waar ze jou overigens iedere dag heel dankbaar voor zijn? Nou dat zijn dus Fieke en Francien. Ze vliegen, @girlslove2travel, en lopen momenteel de hele wereld over en nemen jou daar graag in mee.

Tot zover mijn favoriete Instagram accounts, nu ben ik benieuwd naar die van jou, so tell me!

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent