2 Give | Because we care

Toen ik vandaag werd gewezen op het initiatief van Maarten en Lieske kon ik aan niets anders meer denken. Ik wou dat het mijn eigen idee was geweest. Het idee valt op, is gedurfd en to the point. Kijk gerust even rond en oordeel zelf.

Als ik ooit besluit om geld in te zamelen voor een goed doel zou ik denk ik ook voor iets controversioneels gaan. Why? Je wilt opvallen. Je wilt ruchtbaarheid voor je doel en daarnaast wil je ook nog geld ophalen. Het idee van Annemerel om haar zelfgemaakte armbandjes te verkopen vond ik ook heel slim, haar eigen personal touch. Dat kan ik zeer waarderen en heel veel meiden met mij. Ik zou denk ik zelf gaan voor de volgende variant: als ik meer dan 5.000 euro ophaal ren ik 500 meter naakt door het Vondelpark. Btw dat is nou niet echt heel origineel. Als ik ooit voor een goed doel loop samen met Fieke dan gaan we in ieder geval nadenken over een supercool concept. De moraal van dit verhaal? Die lees je hieronder.

Dit schreef ik op 16 september:
Het is half 1 ‘s nachts en hopelijk lig jij al in je bed. Ik kan niet slapen. Daarom schrijf ik een blogpost. Een blogpost waar ik al langere tijd over nadenk. Namelijk lopen voor het goede doel of om iemand te eren. De afgelopen tijd hebben we heel veel verzoeken binnen gekregen van boys en girls die lopen met een missie. Iedereen vraagt om een klein beetje aandacht voor zijn of haar sponsor actie. Of wij daarbij kunnen helpen? Ja, dat kunnen we zeker. Alleen zijn het zoveel verzoeken dat we ze hier niet allemaal kwijt kunnen.

DAAROM KRIJG JE VANDAAG DE KANS OM JE MISSIE, GOEDE DOEL OF DE PERSOON VOOR WIE JIJ LOOPT TE EREN. HOE DOOR ONS IN DE COMMENTS TE SPAMMEN MET JOUW INITIATIEF. GA ERVOOR!!!!!

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent