2 Give | #Somethingsgottagive

‘Love only grows by sharing. You can only have more for yourself by giving it away to others.’ De voorgaande zin speelde gisteren een belangrijke rol in het avontuur dat Jenny en ik beleefden. De hashtag #somethingsgottagive onderstreepte dit nog eens. Het plan? Wat kun je krijgen, maar nog belangrijker wat geef je terug? En wat gebeurt als je elkaar dingen geeft?

Le Pain Quotidien
Om 08:05 uur stapten we de deur uit, slechts gehuld in een sports bra en short. Je krijgt trouwens onze favoriete adresjes en hotspots zien. Onze eerste stop? Le Pain Quotidien. Vers, lokaal, organisch en het beste personeel ooit. Inderdaad dit is ons favoriete ontbijt plekje. De kaart werd aandachtig bekeken. Jenny koos voor de gerookte Atlantische zalm, uitgerust met avocado, gehakte dille en bosui. Francien ging voor de Warme Bettinehoeve Geitenkaas Tartine met peer, bio acacia honing en bio walnoten. Onze tafel was één groot feest. Na het ontbijt, volgde nog een heerlijk dessert (aardbeien-rabarber crumble )en het was pas 08:30 uur!

Run2Day
Om 09:30 uur verlieten we Le Pain Quotidien. We dienen er overigens bij te vermelden dat we dit alles rennend volbrachten. Tijd om een bezoekje te brengen aan onze vrienden van Run2Day. Aldaar werden we met open armen ontvangen. We leverden onze oude (lees: bijna nieuwe) paar in voor het Shoe2Care project. Hiermee ontvang je 20 tot 40 euro korting op je nieuwe paar hardloopschoenen. Het project loopt overigens tot vandaag. Dus heb je nog een oud paar dat toe is aan vervanging? Ren dan even langs de dichtstbijzijnde Run2Day. Op de website kun je zien of jouw vestiging vandaag ook open is. We verlieten de zaak trouwens niet met lege handen. What you see is what you get. Thanks Run2Day Nederland!

Akasha Spa Gym
We waren slechts 17 minuten te laat voor onze Personal Training sessie in de Akasha Spa Gym. Trainer Tim ging daarom voor een korte doch zeer intensieve HIIT training, waarbij vooral onze been- en buikspieren het zwaar te voorduren kregen. Al direct na de training voelden we de burn. Wij gaven Tim het Nederlands elftal shirt cadeau, als dank voor zijn geweldige training en doken daarna nog even de spa in voor de nodige ontspanning.

Andaz Hotel Amsterdam
Lunchtime! Het Andaz Hotel is mijn favoriete hotel in Amsterdam. De cocktails op vrijdag zijn ware kunstwerken met een heerlijke smaak. Het water loopt je uit de mond bij het zien van de lunchkaart, het personeel is er allervriendelijkst en is geweldig. Okay Francien, genoeg gezegd. Jenny ging wederom voor een zalm dish en ik koos voor asperges salade. Het personeel verraste ons met de lekkerste verse fruitdrank en ons eten (we hadden haast) stond binnen 12 minuten op tafel. Het hotel staat bekend om zijn mooie interieur, waar telkens een Amsterdams tintje aan gegeven is. Het is dat we zelf al in Amsterdam wonen, maar anders sliepen we hier graag iedere nacht.

Rob Peetoom
Op steenworp afstand van het Andaz Hotel ligt onze kapper, Rob Peetoom (Elandsgracht 68). Na al dat sporten en eten was het tijd om plaats te nemen in de kapstoel. Dat we allebei toe waren aan een knipbeurt bleek wel bij het aanzicht van onze dode punten. Gelukkig waren we hier in goede handen. De schaar deed wonderen met ons haar. Jenny werd geknipt door eigenaar Vincent en Francien door Gorge. Met die laatste had Francien overigens een directe klikt. Hij sportte namelijk nog meer dan Francien en dan heb je natuurlijk direct een onderwerp om uren over door te gaan. Echter hadden we enkel een uur, maar het goede nieuws? Er komt een vervolgafspraak. Aanstaande donderdag brengen Jenny en ik namelijk wederom een bezoek aan Rob Peetoom, want ons haar wordt ook nog voorzien van een kleurtje. Het eindresultaat zie je daarom pas donderdag.

Tot zover onze dag. Francien en Jenny het ging toch om krijgen, maar vooral om teruggeven? Dat klopt. Dit is dan ook pas deel één. Deel twee delen we binnenkort met je.

Hoe was jouw weekend so far en waar ga jij vanavond voetbal kijken?

?

(Fieke) Francien & Jenny

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent