#2 Ik doe mee aan de ramadan

Nog 5, 5 minuten, ik bedoel uren, voordat ik stop.
dat ik kap dat ik nok,
strakjes heel relaxed bij mijn bad en nog wat.
Iedereen de groeten is kijken ow we moeten nog 5,
5 uren voordat ik stop,
dat ik stop dat ik nok,
de klok die blijft maar tikken, dus we komen er wel,
samen naar het slot.

Voor wie het nog niet gelezen heeft, ik doe dus mee aan de ramadan vandaag. Ik ben alleen vannacht vergeten te eten. Oeps! Je kunt mijn belevenissen live volgen op Snapchat (gebruikersnaam: girlslove2run).

Beats by Francien
Okay mijn maag produceert inmiddels een geheel eigen beat. Mijn lippen en keel zijn drooggelegd, maar ik leef nog steeds!

Chiquita banaan
Mijn grootste vijand is een goud gele Chiquita banaan. Die al enkele uren onaangeraakt voor me ligt. De klok is ook geen pretje. Ik wou dat de tijd kon vliegen, maar vandaag lijkt het daar niet op…

Geef nooit op!
Worst case scenario? Dat ik een half uur voor zonsondergang moet opgeven of me toch vergrijp aan die k*t banaan. Ik heb namelijk een behoorlijke trackrecord om iets niet te halen. You know me, right?!

Dutje
Ik heb daarnet al een dutje gedaan, in de hoop dat de tijd toch ineens ging vliegen. Wederom ging dat niet op.

Boswandeling (en dat bedoel ik niet dat drankje)
Dus ik ga zo maar even iets doen. Een wandeling maken. Kan ik nadenken over het heden en verleden. Ook al weet ik nu al dat alles wat met eten en drinken te maken heeft mijn maag doet samentrekken. Ach ja. Hoort erbij.

Ik ben ook wel benieuwd trouwens of ik het avondeten overleef. Alsin, trek ik dat? Let’s see!

?

Francien (& Joyce)

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Foto door Joyce Bongers

Recent