2 Inspire | Because of you!

We kunnen je op de laatste dag van het jaar vervelen met een jaaroverzicht van alle hoogtepunten die we hebben meegemaakt in 2012. Waaronder de geboorte van GirlsLove2Run, de Halve Marathon in San Fran en de eerste run samen met jullie en ga zo maar door. Maar dat gaan we niet doen.

We grijpen dit moment aan om jou te bedanken, want jij was en bent ons hoogtepunt van 2012! Zonder jou hadden we hier niet gestaan. Zonder jou hadden we nooit zoveel kilometers gemaakt. Wacht dit klinkt als een lange lijst van opsommingen.

ZONDER JOU:

– hadden we nooit de halve marathon van San Fran uitgelopen

– hadden we nooit 365 blogposts kunnen schrijven

– hadden we de 70KMonth challenge niet volbracht

– hadden we nooit anderen kunnen motiveren om te sporten

– hadden we de trip naar Berlijn niet gewonnen

– zonder jou hadden we nooit samen met 80 Girls in het Vondelpark gerend

Kortom zonder jou kunnen we gewoon niet! We lezen iedere dag met heel veel plezier jouw comments, FB berichtjes en Tweets.

In 2013 staan er wederom dankzij jou allerlei leuke projecten op ons te wachten. Misschien heb je al een aantal tipjes van de sluier voorbij zien komen op Instagram… Maar het zijn allemaal projecten waarbij we jouw hulp kunnen gebruiken.

Sluit jij 2012 vandaag ook af met een run? Wij wel! Proof us your move, via Instagram, FB of Twitter (don’t forget 2 use the hashtag #gl2r or you can tag or @-mention us)!  Wij wensen je alvast een mega sportief 2013 toe vanuit Parijs en Dubai! 

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent