2 Inspire | Manon’s 2012 Highlights

Ongelooflijk, het jaar is alweer bijna voorbij. Bizar hoe snel het is gegaan. Voor mijn gevoel is het pas een paar maanden geleden dat ik met een glas champagne in m’n hand toastte op 2012. Het cliché blijkt dus echt waar te zijn: time flies when you’re having fun. En fun heb ik dit jaar zeker gehad.

GirlsLove2Travel

Qua tripjes ben ik afgelopen jaar in de VS, de Ardennen en Spanje geweest. En in alle drie de landen heb ik gerend. Het meest bijzonder was het om te rennen in de woestijn van Tucson, Arizona. Bij een temperatuur van rond de 30 graden (’s morgens), was dat super zwaar. Tegelijkertijd heel goed voor het opbouwen van conditie. Ook heb ik daar voor het eerst een berg beklommen. Onwijs eng, maar zo ontzettend gaaf! Na Tucson ging de reis verder naar New York. Rennen in Central Park heb ik dus ook van m’n bucket list kunnen strepen, hoppa!

Rio

In juni heb ik mijn hondje, Rio, gekregen. Een kleine dibbes van toen net 4 kg. Kleine jongens worden heel snel groot. Het is niet normaal, iedere dag is hij weer een stukje gegroeid. Inmiddels weegt hij al15 kg! Rio gaat overal met me mee naar toe, zelfs naar m’n werk.

Amsterdam Halve marathon

Afgelopen jaar stonden er 10 wedstrijden op het programma, met de halve marathon als hoogtepunt. Hell yeah, wat was het een heerlijk gevoel om zo te kunnen knallen. Anyway, ik hoef er niet verder over uit te wijden. Jullie hebben er alles over kunnen lezen in de blog. Trouwens ook heel fijn dat mijn wekelijkse ritueel van interval- en krachttraining niet voor niks is geweest. M’n gemiddelde snelheid is enorm vooruit gegaan.

GirlsLove2Run

Een paar maanden geleden hebben Fieke & Francien me gevraagd om voor hun te bloggen. We delen immers dezelfde liefde voor hardlopen en we vinden elkaar ook nog eens heel aardig 😉 Het bloggen doe ik met onwijs veel plezier. En ik vind het te gek dat ik dit voor GL2R mag doen. Thanks again F&F!

Churandy Martina

Note van de redactie: Hebben jullie al gezien van wie Manon een shout out heeft gekregen?

201+3

Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n fan van goede voornemens. Ik vind het eigenlijk een beetje onzin om te wachten tot het eind van het jaar om bepaalde dingen anders aan te pakken. Volgens mij kan dat prima op ieder moment in het jaar. Maar als ik toch wat voornemens zou moeten noemen, heb ik er wel een aantal:

  • m’n vrije dagen minder vol plannen. Het is helemaal niet erg om eens een hele dag op de bank te hangen en Gossip Girl te kijken 🙂
  • vaker stretchen. Net als bij Fieke schiet het er meestal bij in.
  • de halve marathon van Parijs in 01:50 lopen
  • een trip naar een gave stad plannen voor het lopen van een hele marathon
  • genieten van ieder moment, hoe klein het ook is. ‘The best time to celebrate is ?whenever you can’

En wat zijn jouw highlights van 2012?

?

Manon

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Volgen jullie Manon al op Twitter?

P.S. Hoe ver ben je met de 70K challenge? Ik heb nog 10K te gaan!

Recent