2 Inspire | #Productlaydown

Wisten je al dat ik een enorme fan ben van Instagram (@girlslove2run)? Dan weet je misschien ook dat ik naast sporten best wel van fashion houd. En als je die twee dingen combineert dan krijg je mijn stijl te zien. Ik heb mijn hakken ingeruild voor sneakers, mijn jeans voor tights and i love gold. Dat gezegd hebbende laat ik je hier mijn favoriete combinaties van dit moment zien. Eigenlijk wilde ik er nog veel meer maken, maar mijn camerabatterij hield er helaas mee op. En de oplader ligt bij mijn ouders in de Achterhoek… Ik beloof je dat ik snel meer combinaties voor je ga maken.

Eigenlijk ben ik ook heel benieuwd naar jouw combi’s… Zit je op Instagram? Dan daag ik je uit om een vette productlaydown te doen. Gebruik de #gl2r, zodat ik het ook kan zien. Dat vind ik leuk!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent