#2 Insta Talk met atleten

Tijd voor Insta talk met enkele atleten die we op het WK atletiek, dat zojuist is begonnen, in actie gaan zien!

Ik kan wel hele mails opstellen met daarin ellelange vragenlijsten, but why? Ik heb Instagram. En de meeste atleten ook! Dus ik slinger de babbelbox aan en ga via Instagram met ze in gesprek.

Amsterdam Running Phanos - GL2R (klein) (11)

Ditmaal met Jamile Samuel, Madiea Ghafoor en Naomi Sedney.

Madiea Ghafoor is een razendsnelle en knappe girl die hopelijk met een medialle London verlaat, want dat is haar van harte gegund. Maar goed laten we eerst eens het gesprek openen met onze vaste openingszin, die ook geldt voor de andere twee dames.

Francien: ‘Okay wat hoop je uit het WK te slepen?’
Madiea: ‘Ik hoop dat ik met het estafette team een nieuw Nederlands record loop op de 4x400m en dat wij de finale kunnen bereiken. Met het 4x100m team hoop ik op een medialle.’
Francien: ‘Kijk dat is nog eens duidelijk!’
Francien: ‘We gaan je volgen! En vanaf de tv zijde naar de finish schreeuwen!’
Madiea: ‘thnx ?’

Amsterdam Running Phanos - GL2R (klein) (9)

Jamile Samuel laat geen nagel ongelakt en dekt zelfs die van haar atletiekvriendinnen met liters gel nagellak.

Francien: ‘Okay wat hoop je uit het WK te slepen?’
Jamile: ‘Ow wat leuk. Ik hoop op een leuke ervaring en dat ik hard loop natuurlijk. Zelf verbetering vind ik het belangrijkste maar op dit moment ben ik al blij als ik in de buurt kom van mijn pr. En ik wil de halve finale halen. Met de 4x100m wil ik gewoon zo hard lopen als dat ik weet dat wij kunnen lopen. Een medaille halen zou zeker leuk zijn.’
Francien: ‘Dus je gaat Naomi en Dafne eruit lopen? Of bestijgen jullie tezamen het podium?’
Francien: ‘En klopt het dat jij naast atlete ook optreed als nagellakstyliste van Naomi Sedney?’
Jamile: ‘Ik ga mijn best doen. En zo hard mogelijk lopen. Ik doe Naomi haar nagels idd soms, dat is een soort hobby date ?.’
Francien: ‘Haha wij komen ook een keer langs voor die hobby date!’
Jamile: ‘Is goed ?.’
Francien: ‘Heel veel succes en we gaan je volgen!’
Jamile: ‘Dankjewel.’

Screen Shot 2017-08-04 at 9.57.53 PM

En tot slot Naomi Sedney, de kersverse Nederlandse kampioene op de 100m sprint!

Francien: ‘Okay wat hoop je uit het WK te slepen?’
Naomi: ‘Ik hoop op een leuke ervaring en dat ik hard loop natuurlijk. Zelf verbetering vind ik het belangrijkste maar op dit moment ben ik al blij als ik in de buurt kom van mijn pr. En ik wil de halve finale halen. Met de 4x100m wil ik gewoon zo hard lopen als dat ik weet dat wij kunnen lopen. Een medaille halen zou zeker leuk zijn.’
Naomi: ‘Verder heb ik vooral heel erg veel zin om te lopen in het Olympisch stadion! Lopen in Londen is altijd al geweldig, het Engelse publiek is super enthousiast, dus dit WK wordt echt indrukwekkend denk ik.’
Naomi: ‘Goud zou wel heel ambitieus zijn, maar we gaan ons best doen hahaha.’
Francien: ‘NAOMI DIT IS WAT WE WILLEN HOREN!’
Naomi: ‘Hahahaha.’

We gaan de dames de komende dagen op de voet volgen en wensen ze vanaf hier een behouden vaart richting de finishlijn toe!

Morgen is het tijd voor een nieuwe Insta talk. Talk to you later!

Liefs,

Francien & Joyce

Recent