2 Invite | GirlsLove2Run with you!

We hebben goed nieuws voor jou! Het liefst willen we het van de daken schreeuwen, maar dat gaat zo lastig vanaf een blog. Dus zetten we alles gewoon in hoofdletters: DINSDAG 12 FEBRUARI, 19:00 – 22:00, ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET NIKE EEN GIRLS LOVE 2 RUN-RUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN! BE THERE! Meld je aan! 

En deze keer belooft het nog véél en véél vetter te worden dan onze laatste twee edities. ECHT! We gaan namelijk niet alleen hardlopen, nee we gaan zelfs met de voetjes van de vloer, DJ Turn turn that s*** up! Ook krijg je de kans om de nieuwe Flyknits Lunar1+ te testen. Ze staan in allerlei soorten, maten en kleurtjes op je te wachten! We weten niet of we voor iedereen een paar schoenen hebben om te testen, dus het wordt ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Wees er snel bij om een paar te bemachtigen.

We gaan je in de watten leggen met de beste hapjes en drankjes. Daar houdt het niet op. Nee er is meer! Maar dat mag je zelf komen ervaren. We zouden het echt héél gaaf vinden als je komt. Maak je vooral niet druk over de afstand en over of je goed genoeg bent of niet. We houden rekening met iedereen en vinden het vooral super leuk om met z’n alle te kunnen lopen!. Oh en BTW Trek je mooiste sportoutfit aan, want er worden natuurlijk ook foto’s gemaakt! Breng al je vriendinnetjes mee, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Zien we je aanstaande dinsdag om 19:00uur? Tot dan! Meld je aan

?

Fieke & Francien

Follow our blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent