2 Know | Wie ben jij? (part ||)

Wauw wat vet! Al die antwoorden op de vragen die Francien afgelopen dinsdag stelde. Ik kan natuurlijk niet achterblijven dus vandaag is het mijn beurt. Mocht je nog  niet hebben meegedaan, gewoon doen! Jij kent ons, wij willen jou ook leren kennen! 😉 En als je weinig tijd hebt, kies je er gewoon 3 uit. All is good.

1. Wat is jouw ultieme droom?
Mijn ultieme droom op het gebied van GirlsLove2Run was altijd heel duidelijk. De marathon van New York, samen met Francien. Maar zoals je weet is dat gelukt. op dat gebied ben ik dan ook momenteel een beetje zoekende. Maar op andere gebieden ben ik nog vol ambitie en dromen. Ik wil mijn eigen bedrijf uitbouwen tot een nog succesvollere onderneming, ik droom van wonen in het buitenland en ik zie mezelf ook ooit wel moeder worden… Oh en Frans, ik doe ook graag mee aan jouw droom! Heel graag!

2. Waardoor blijf je gemotiveerd?
Heel simpel, door jou. Als ik jou niet had dan weet ik niet hoe fanatiek ik zou zijn geweest. Dan was mijn hardloopcarriere heel anders geweest. Het is zo’n enorme stok achter de deur om mijn prestaties dagelijks met ‘de wereld’ te moeten delen. Een betere motivatie kan ik niet wensen;)

3. Hoe vaak train je per week?
Als ik in goede doen ben haal ik 4 keer in de week met m’n ogen dicht, maar op de een of andere manier zit ik nog steeds in een post-droombehaaldwatnu fase. Dus nu ben ik blij met 2 runs in de week. Het scheelt dat ik Donna ongeveer 8 keer per dag uitlaat. Jep, puppy’s hebben een miniblaas en een waardeloze sluitspier. Ik kom dus wel aan m’n beweging. Maar er moet verandering in komen!

4. Wat doe je naast het hardlopen?
Naast het hardlopen heb ik een eigen bedrijf, What else Matters, waar ik via social media bedrijven met hun achterban verbind. Verder ben ik verliefd op reizen, heb ik een grote passie voor uit eten gaan en speel ik met Donna:)

5. Wat is je beste hardloop ervaring tot nu toe?
Met stip op 1, zonder twijfel: NYC! Wat was dat vet! Mijn eerste marathon in een stad waar ik echt van ben gaan houden.

6. Wat is het beste sportadvies dat je ooit van iemand hebt gekregen?
Mijn beste sportadvies heb ik van een medeblogger gekregen (ok, gelezen). Hardlopen is 20% trainen en 80% mentaal. Deze mantra is écht de enige reden dat ik de New York Marathon heb kunnen uitlopen. Elke keer als ik moe was, als ik twijfelde, herhaalde ik deze woorden en kon ik weer verder. Als ik pijn had dacht ik, pijn is een emotie. Toen ik me na 26 km bedacht, zo ver heb ik nog nooit gelopen zei ik tegen mezelf, training telt toch maar voor 20%. En zo kwam ik over de finish. Thanks Robin, for the best advice in the world!

7. Wie is jouw (sport)voorbeeld?
Moeilijke vraag. Ik ken bijvoorbeeld geen tophardlopers waar ik een voorbeeld aan neem. Het zijn meer de mensen om mij heen. De doorzetters die verder gaan waar andere stoppen, zoals Frans, mama, papa en liefde.

8. Tot slot, wat mag er absoluut niet ontbreken in jouw sporttas?
Ik moet zeggen, ik doe niet zoveel met sporttassen. Ik stap de deur uit en ga rennen. Maar wanneer ik bijvoorbeeld op vakantie ga of een weekendje naar mijn ouders dan neem ik absoluut m’n hardloopschoenen mee!

Natuurlijk heb ik al van heel veel van jullie de antwoorden gelezen, maar mocht je nog even geen tijd/zin gehad hebben… Doe mee! We zijn super benieuwd naar jouw antwoorden!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent