2 Lie | Dear lie

Liegen? Daar WAS ik heel goed in. Je liegt Francien, je bent er nog steeds een master in. Toch ben ik me nu bewuster van mijn eigen gedrag. Neemt niet weg dat ik nog steeds wel lieg in mijn eigen belang. Soms is mijn leugen al uit mijn mond verdwenen voordat ik er erg in heb. Slecht hé? Maar ik heb ein-de-lijk een solution gevonden om mijn (sportieve) leugens de kop in de te drukken.. Why lie if you can simply leave out the truth?


Remember it’s what you don’t say that counts. Nogmaals een leugentje om bestwil mag en kan best, zolang je het maar op de bovenstaande manier invult. Heb jij nog een mooie niet-leugen die in dit rijtje thuishoort?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent