2 Listen 2 | My playlist

Op de vele blogs die ik bezoek, kom ik regelmatig playlists tegen. Meestal vind ik die niet echt interessant. Misschien komt het, omdat mijn muzieksmaak heel  veel verschilt met die van een ander. Het kan ook komen omdat ik het teveel moeite vind om alles te downloaden. Maar sinds kort ben ik (weer) het in bezit van Spotify Premium (Dankjewel Hi), waardoor ik onbeperkt muziek kan streamen en dus beluisteren, zonder enige inspanning. In ver verleden gebruikte ik Spotify al eens, maar 20 uur speelplezier (het gratis account, wat nu zelfs nog maar uit 10 uur bestaat) was niet genoeg. Waardoor ik al snel weer overstapte op iTunes. Maar goed dat is nu anders, ik ben terug én hoe! Mijn vrienden lachen me keihard uit, als ze rechts in hun Facebook timeline Gordon, Glee en ga zo nog maar even door voorbij zien komen. Ja dit kan ik afschermen, maar waarom zou ik dat doen? Dat is inderdaad muziek waar ik naar luister en waar ik me absoluut niet voor schaam. Pop, R&B, rap en Nederlandstalige soul zijn favoriete genres.

Als ik ren of op de loopband sta luister ik graag naar mijn ‘Let’s RUN’ playlist!

Welke songs mag ik daar namens jou aan toevoegen? Bij genoeg input stel ik een nieuwe lijst samen gemaakt door en voor jou!

?

(Fieke) & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent