2 Live | A good week!

I feel good! Dat is waar we het deze maand over gaan hebben, je goed voelen. En laten we nou net een van de leukste feestjes van het jaar hebben gehad, Koninginnedag (of koningsdag of kingsday of…). Normaal gesproken is dit niet mijn favoriete dag van het jaar. Net als oud en nieuw hou ik niet van vooruit plannen, precies moeten bedenken waar ik heen ga en het dan ook nog verplicht leuk hebben. Maar dit jaar was anders. Het was fijn. Welliswaar het eerste jaar sinds tijden dat Frans en ik niet samen feest vierden op de dag zelf, maar dat hadden we de nacht ervoor al dubbel en dwars goed gemaakt;)

Dan de rest van de week: Vrijdag hadden we een afspraak met trainer Pim. Plannen maken voor de zaterdag training en kijken wat we nog meer kunnen opzetten:) Zaterdag stonden we natuurlijk al weer vroeg in het Vondelpark voor een run. Joyce, ons lieve vriendinnetje en topfotograaf was erbij om alles vast te leggen. De rest van de dag hebben we nog veel meer foto’s gemaakt en kou geleden in onze veel te zomerse outfits. Het resultaat zie je snel voorbij komen:) De rest van het weekend hebben we goed geslapen zodat we koninginnenacht/dag fit waren!

De dag na koninginnedag is best een pittige en dat terwijl er gewoon gewerkt moest worden. Frans had echt een volle dag en ik had eigenlijk vrij, maar nog veel te veel te doen en dus zat ook ik op 10 uur achter m’n laptopje. En toch, bikkels die we zijn, stonden we gister avond gewoon bij WeRunAMS voor een training. We zouden Eva Simons gaan ontmoeten en das toch wel een hele eer. Dus de brakheid opzij geduwd, onze hardlooppakjes aan gedaan en off to sweat the hangover out.

Of het heeft geholpen, ik betwijfel het. Ik zit nu namelijk met een lichte griep thuis op de bank, maar leuk was het wel. En wat is het een toffe chick! Ze heeft ons even de ins en outs gegeven over haar sportieve leven, we mochten haar namelijk ook echt even spreken. Ze vertelde dat ze het hardlopen eigenlijk pas net heeft ontdekt. Spinning was altijd haar ding. Maar sportief is ze altijd dus wel geweest en ze is ook nog eens druk met haar totale gezondheid. De literfles vol met groene smoothie week niet van haar zijde. Nou moet dat ook wel als je al die shows moet dansen en er ook nog bij wil kunnen zingen:)

Ziek zijn is vandaag trouwens geen optie! Na de kickbokstraining van vanmorgen staat er namelijk ook nog een run op het programma. Een hele speciale… In Rotterdam! GirlsLove2Run gaat on tour. En we hadden het niet durven dromen, maar er zijn super veel aanmeldingen dus we hopen jullie allemaal te zien meiden!!

Net zo genoten van deze week als wij? Oh en we hebben gehoord dat de zon echt gaat schijnen de komende week!!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent