2 live | a new chapter

Soms zijn er van die momenten die je hele leven op z’n kop zetten. Waardoor alles ineens verandert en het heel moeilijk is om op de ‘normale’ manier door te gaan. Ik beleef momenteel alleen maar van dit soort momenten. Goede momenten, dat wel, maar vooral ook life changing. En dat is dan meteen ook de reden dat ik een stuk afweziger ben dan je van me gewend bent.

Over mijn privé leven a.k.a. love life schrijf ik eigenlijk nooit, maar nu ben ik het je toch een beetje verschuldigd. Mijn liefde heeft namelijk een nieuwe baan en die nieuwe baan heeft een grote impact op mijn leven. Zijn baan is namelijk niet even om de hoek. Nope, zijn nieuwe baan is in een ander land. In Engeland, wel te verstaan. Newcastle om precies te zijn. En dan komt de keuze. Blijf ik of ga ik mee. Ik heb voor het 2e gekozen en zit as we speak in de Starbucks aan de andere kant van het kanaal. Zo snel gaan dingen soms.

Gelukkig heb ik werk wat zich vooral online afspeelt en gelukkig is Newcastle maar een uurtje vliegen. Maar toch… Het is niet niks. En hoe snel de beslissing van verhuizen ook genomen was, er komt een heleboel bij kijken. Ik heb een huis nodig, een plek voor mezelf, ik moet hier ook een leven opbouwen en een beetje genieten van het avontuur. Dat kost tijd en laat tijd nou net hetgeen zijn waar Frans en ik altijd een chronisch gebrek aan hebben. Vandaar dat ik voor mezelf een beslissing heb genomen. Met pijn in m’n hart… Ik ga minder schrijven voor GirlsLove2Run. Ik blijf aan de achterkant heel betrokken, ga zeker mee naar Zuid Afrika en blijf natuurlijk ook rennen, maar schrijven doe ik even niet. Gelukkig is Frans een goede vervanger en zijn Jenny en Manon er ook nog.

Ik ben ongelooflijk gelukkig met een lief vriendinnetje als Francien die me de tijd en ruimte geeft die ik nodig heb. Die niet zeurt als ik er niet ben en die me steunt als het even lastig is. Ik kan geen betere partner in crime wensen! Dank je wel lieve schat! 

Ik hoop dat alles zo een beetje duidelijk is en mocht je nog Newcastle tips hebben of er ooit op bezoek zijn, ik hoor het graag!

???????????????????????????????????????????????????

Fieke

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent