2 Live | Back home

De reizen zijn weer voorbij en dat betekent dus dat deze blogpost weer gewoon vanachter een bureau geschreven wordt in plaats van vanaf het strand of vanuit een café onder de Eiffeltoren. En dat vinden we niet zo leuk! Gingen vakanties maar nooit voorbij. Woonde ik maar in een land waar de zon altijd scheen, of in ieder geval een land met echte zomers;) Maar goed, dat is niet het geval en dus zit ik nu in het grauwe Holland op kantoor. Wel tegenover de Bijenkorf, always look on the bright side;)

Nu even terug naar afgelopen week. Francien en ik vierden beide Kerst en Nieuwjaar in het buitenland, maar toch apart. je hebt al kunnen lezen hoe het was, maar hier toch nog even een korte recap, omdat het voor onszelf ook zo leuk is om nog een keer te herleven;)

Fiek
1e Kerstdag vierde ik in het vliegtuig. Mijn kerstdiner bestond dus uit vliegtuigvoer, wat overigens nog best oke was;) We landen midden in de nacht, hebben heel lang in de rij gestaan op het vliegveld en lagen uiteindelijk 2e kerstdag voor pampus op het strand. Best lekker. Het diner op 2e Kerstdag was Thais. Wat ik sinds mijn reis naar Thailand heul goed kan waarderen!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Verder reden we met jeeps door de woestijn. Dat deden we niet alleen, maar met nog 1000 andere toeristen. Toch niet zo exculsief;) Daarna een barbecue met al die 1000 man midden in de dessert. We gingen golfen (ja ik kan dat, uhh een beetje;)). We shopten in de bizarre winkelcentra, bezochten hotels zo groot als disneyland en torens zo hoog dat het voelt alsof je in een vliegtuig zit. Kortom, het was extreem, het vloog voorbij en ik heb er volop van genoten! En ik haalde trouwens ook nog de 70K, op de loopband… Wat een hel is dat zeg. Ik weet weer waarom ik niet naar de sportschol ga;)

Maar goed, dan heb ik het nog niet eens over oud en nieuw gehad. De afgelopen 5 jaar vier ik dat niet in Nederland en ik weet dus hoe het gevierd wordt op verschillende plekken, maar zo iets als dit… heb ik nog nooit gezien! Vuurwerkshows van een kwartier. Alle hotels probeerden elkaar te overtreffen. Vuurwerk op het ritme van muziek, vuurwerk in de vorm van hartjes en sterretjes, vuurwerk uit de zijkanten van het hoogste gebouw ter wereld. Alles was mogelijk. En het was prachtig om te zien! Na die show zijn we snel de taxi ingestapt en we danced the night away!!

Frans
Francien vierde zowel kerstavond als 1e Kerstdag in Holland. Familiediners en vrienden om zich heen. Niet verkeerd. Maar wat volgde was nog beter. 2e Kerstdag stapte ze in de bus en vertrok ze naar Parijs. En hoe het haar daar verging heb je grootendeels al kunnen lezen maar toch: Ze werkte in de Starbucks, want van een echte vakantie was geen sprake. Ze rende langs de Seine, ontdekte alvast de beste plekjes voor onze gezamenlijke reis in maart en partied the night away met nieuwjaar. En ook zij haalde de 70 K!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Hoe waren jouw dagen?

?

Fieke & (Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent