2 LIVE | Belated Sinterklaas gift

De Sint heeft pas net ons land verlaten en is veilig aangekomen in Spanje. Dit jaar werd ik helaas door hem overgeslagen. Hij vond het vooral heel jammer dat ik tot twee keer toe mijn doel miste: onder de vier uur finishen. Toch vond hij me ook een beetje zielig. Daarom liet hij een cadeautje achter, onder de kerstboom. Gek hé? Er zat een briefje bij waarop stond, dit jaar heb je het misschien niet gehaald, maar twee marathons binnen vijf weken is ook een prestatie opzich. Toch zou hij het fijn vinden als ik in 2014 wel mijn doel bereik. Als steuntje in de rug kreeg ik daarom nieuwe kicks. Geen running kicks, want die had ik volgens hem allemaal al. Ik vind het prima. Want op deze Air Max 1 (GS) kom ik ook een heel eind. Sinterklaas (geen idee wie hierachter zit), heel erg bedankt. 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent