2 Live | Bikini’s & Rome

Deze week stond natuurlijk in het teken van de start van onze bikini Battle. Een hele uitdaging, ook voor ons. Want zoetekauw Frans mocht niet meer aan de snoepjes zitten en ik ging naar Italië! Italië, het land van de ijsjes en de pizza’s. Ben dan ook gezwicht voor de gelati, maar wel maar 1 keer. Iets minder slecht toch;) Goed. Ik ga je nu vooral heel veel foto’s laten zien. Te beginnen bij het weekend. Mijn moedertje was jarig en het was natuurlijk pasen. Daar hoort een uitgebreid ontbijt bij:)

De voorbereiding op de bikini battle begon op zondag. Francien gooide letterlijk al het snoep dat ze in huis had in de prullenbak. Zo kon ze er niet meer aanzitten en paste het nieuwe gezonde eten ook in de kast, niet onbelangrijk.

Zondagavond om half 9 stapte ik zelf in het vliegtuig naar Rome. Om daar tot gister te blijven. De eerste dag was heerlijk. We hadden mooi weer, hebben op een terras in de zon geluncht en ik zweer dat ik een kleurtje aan het krijgen was (was later niets meer van te zien helaas). We liepen de hele stad door en pasen in Rome blijkt populair;) De tweede dag had het weer er iets minder zin in. Het regende, het onweerde en het hagelde zelfs even. Na de ochtend in de stad te hebben gelopen onder onze super kleine paraplu hielden we het voor gezien en zijn we de gym van het hotel ingegaan. Gelijk weer een workout afgestreept van de bikini battle. 2 zelfs, want ook maandag ochtend stond ik op de loopband!! 2 down, 2 to go:) Gister was weer zo’n super zonnige dag. Na een lunch op het terras, was het helaas tijd om de tassen te pakken en te vertrekken naar Holland.

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent