2 Live | Chillmodus

Fieke sprak er gisteren al met jou over. Ben jij #raceready? Ik wel. Momenteel train ik zo’n 4 tot 5 keer per week. Gisterochtend moest ik voor het eerst in lange tijd verstek laten gaan, omdat mijn rechter enkel het liet afweten. Dus ik neem 2 dagen rust. Ja je leest het goed. Ik neem rust. Ik ga maximaal chillen. Mijn hardloopschoenen staan geparkeerd en mijn sneakers staan klaar om gedragen te worden. Wat ik de komende 2 dagen ga doen? Dat wil ik best met je delen.

Als ik deze blogpost af heb, ga ik samen met mijn vriendinnetje naar de zonnebank. Mijn witte huid heeft een kleurtje nodig en snel ook. Bij terugkomst ben ik oranje, maar ach who cares?

Bij mijn chillmodus hoort ook deze prachtige joggingbroek. Dit is dé joggingbroek die ik ontvangst nam na het rennen van de New York City Marathon. De mediale ontbrak, maar deze joggingbroek maakte het allemaal goed. Mijn laptop heeft plaatsgemaakt voor een iPad, let’s surf the night away.

Hoe ziet jouw chillmodus eruit?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date!

Recent