2 Live | DIY Interview

Wist je al dat ik een beetje gek ben? Nee? Nou dat is wel zo. Laten we eerlijk zijn. Fieke is de nette sophisticated chick ik ben de drukke creative (runner). Samen vormen we dé perfecte combinatie. Genoeg over ons allebei, vandaag ga ik mezelf interviewen Gewoon omdat het kan. Of eigenlijk ga ik vragen beantwoorden die me de laatste tijd heel vaak gevraagd worden.

Francien klopt dat je echt zo druk bent als je lijkt?
Damn right I’m. Het woord druk kun je bij op meerdere manieren invullen. Druk alsin, mijn persoonlijkheid. Ik ben zeg maar all over the place. Mij ontgaat niets. Vooral bijzaken die er niet toe doen vind ik zeer interessant. Zo kan ik heel goed niet-relevante dingen onthouden. Voorbeeld? Ik kan je precies vertellen wat je aanhad de vorige keer toen ik je zag. Daarnaast praat ik extreem veel en snel. Toch ben ik net als Paul de Leeuw gewoon te volgen, ook zonder subtitles. Luisteren is volgens velen niet mijn sterkste punt. Dat hebben ze mis. Ik luister wel, maar kom er niet direct op terug. Vaak denk ik er even over na en kom er een half uur later wel op terug.

Als je me kent dan weet je ook dat ik heel veel en hard werk. Ik ben eigenlijk altijd druk met mijn job of met het blog. Ik maak hele lange dagen, maar toch haal ik daar wel voldoening uit. Zolang ik maar de ruimte krijg om mijn eigen dingen tussendoor te doen hoor je mij niet (meer) klagen.

Daarnaast verveel je je geen moment met mij. Door mijn drukke persoonlijkheid kom ik in de meest gekke situaties terecht, die alleen mij kunnen overkomen. Zo lul ik me naar binnen op feestjes waar ik helemaal niet voor ben uitgenodigd. Val ik van de trap omdat ik omdat ik niet oplet. Om vervolgens lachend op te staan en te doen of er niets aan de hand is. Besluit ik heel ad hoc dat rennen in sport bh best ok is. Moet ik nog even doorgaan?

Francien ben je ook weleens rustig?
Ja, dat ben ik zeker wel. 24 Uur per dag heel druk doen is best lastig. 23 Uur druk doen lukt wel, maar ook ik heb zo mijn rust momentjes nodig. Als ik ren ben ik redelijk rustig. Ook al heb ik dan nog steeds energie voor 10. Misschien moet ik eens iets dieper gaan.. Daarnaast lees ik ook heel graag een boek, alleen ben ik dan wel snel afgeleid. De meeste rust ervaar ik een vliegtuig. In een vliegtuig kan ik niet veel anders doen dan zitten of slapen. Er is geen internet en niemand kan me bellen. In een vliegtuig krijg ik altijd heel veel werk gedaan. Gelukkig zit ik morgenochtend weer in het vliegtuig (yes, that’s part of my job too).

Francien ren je echt zo vaak, veel en ver?
Ja en nee. Het race seizoen is aangebroken, ik moet natuurlijk on top of my game zijn. Daarnaast gebruik ik het rennen ook als tijdverdrijf. Ik kan namelijk heel moeilijk stil zitten en alleen zijn is ook niet echt mijn ding. Als ik ren doe ik ten minste iets met mijn tijd. Ik loop 10 keer liever een lange afstand dan een korte afstand. Daarom vind ik trainen voor een marathon ook zo leuk.

Francien klopt het dat je al meer dan 8 weken rondzwerft?
Ja dat klopt inderdaad. De afgelopen weken sliep ik in logeerkamers, huiskamers en hotelkamers. Dankzij mijn lieve familie, vriendjes en vriendinnetjes heb ik gelukkig niet 1 nacht in de kou gestaan. Het enige wat ik iedere nacht nodig had was een bed en een laptop met internet. Sinds gisteren heb ik ein-de-lijk weer mijn eigen plekje. Neemt niet weg dat ik desperate opzoek ben naar een iets groter plekje in Amsterdam.

Francien eet je echt zo ongezond?
Zoals je weet heb ik absolute ups & downs als het gaat om eten. Er zijn weken waarin ik super gezond leef. Maar er zijn ook weken waarin ik alle maaltijden oversla en vervang met MilkyWays, appelsap en perzik yoghurt. Begrijp me niet verkeerd, ik hou ontzettend veel van gezond eten. Echt. Ik hou heel erg veel van fruit en groenten. Alleen de tijd om het te bereiden heb ik niet altijd. Ik zit nu (ja, het 20:33 uur) ook nog op mijn kantoor. Dat doe ik zelf. Weet ik.

Francien hebben jij en Fieke wel eens onenigheid?
Ja dat hebben we zeker. We zijn vriendinnen én zakenpartners. Ook wij hebben af en toe dipjes. We proberen altijd eerlijk tegen elkaar te zijn of te zeggen wat we van iets vinden. Maar soms is dat best lastig, zeker omdat de waarheid soms ook kwetsend kan zijn. Toch is onze vriendschap het allerbelangrijkst no matter what happens.

Francien wat is jouw grootste angst?
Alleen zijn. Ik kan dus echt niet alleen zijn. Geen idee wat ik dan moet doen. Ik vind het fijn als er mensen om me heen zijn. Heel erg fijn zelfs. Als ik toch alleen moet zijn ga ik dus hardlopen om zo de tijd te verdrijven.

Heb jij nog een vraag voor me die je absoluut beantwoord wil zien door mij? Prima, vraag maar raak ik beantwoord je vraag netjes in de comments.

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date!

Recent