2 Live | DRTY LNDRY In Public_

PR-feestjes horen bij het leven van een blogger. Normaal gesproken skip ik ze, omdat ze onder werktijd vallen. Maar voor de girls van DrtyLndry maak ik graag een uitzondering. In samenwerking met Public_ (PR-bureau) hosten diezelfde ladies namelijk de perfecte get together.

Als ik binnenkom spot ik direct (MC/zanger) Sef (hij kent me niet). Ik vind BN’rs soms best wel een beetje heel erg interessant. Ook spot ik de nodige Spangas acteurs. Die ziener  in het echt toch heel anders uit dan in de serie.

Achterin de mooie aangeklede room (getuige ook de foto’s), zie ik de girls staan. Ik ben jaloers op de te gekke shirts die ze dragen. Patta in samenwerking met Stussy. Ik krijg een Southern Comfort aangereikt en ben direct in mijn sas.

De girls laten me ook gelijk even kennismaken met hun nieuwste aanwinst. Kiyoko Lip Balm; 100% aantrekkelijk en verantwoord, gemaakt door de 2 van de 4 wonderful girls van DRTY LNDRY. Ik moet je eerlijk toegeven dat ik normaal gesproken niet echt dé persoon ben voor lip balsum. Dat laat ik liever aan veelgebruikster Fieke over. Ze vragen me gelijk waarom ik het bijna niet gebruik. Het antwoord is simpel: ‘ik krijg van zo’n balsum vaak nog drogere lippen.’ ‘Dan mag je het gelijk even uittesten of dat met de onze ook het geval is.’ Ik ben onder de indruk, want twee uur later voelen mijn lippen nog steeds heel zacht aan. Girls, jullie hebben er een officiële gebruikster bij.

Twee uur later moet dan ik toch echt naar huis, want ook in de avond wacht er nog wat werk op me. Ik heb me enorm goed vermaakt op dit feestje. Vergeet ik je bijna te vertellen dat ik er zelfs nog gedanst heb ook, want de up- and coming dj talents draaiden ‘mijn soort’ muziek. Lees: Hiphop, R&B en een beetje funk.

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent