2 Live | Happy feet

Geluk. Iets waar iedereen naar zoekt, maar wat je juist vindt als je even niet oplet. Ik kan heel gelukkig worden van de kleine momenten, de dingen die juist zo gewoon lijken. En hoe lekker is het om iets heel gewoons te doen, of iets minder gewoon, en je dan te beseffen dat je midden in een geluksmomentje zit. Zo’n moment kan van alles zijn. Tijdens het sporten of juist niet. De afgelopen maand, de Feel Good maand, heb ik mezelf proberen aan te leren om te beseffen wanneer die momenten zijn. En je snapt, nu ga ik die dus met jou delen;)

Ik kookte een maaltijd met groente in alle kleuren van de regenboog. Vet mooi in de pan, heerlijk in m’n mond en nog gezond ook. Zo’n combinatie, daar word ik echt blij van.

Het regende al dagen achter elkaar en elke keer wilde ik wel gaan rennen, maar ik deed het toch niet. En daar werd ik juist heel onrustig van. Dus besloot ik, na 3 dagen uit het raam kijken en wachten op een stukje blauw, om toch naar buiten te gaan. Pet op, Shield Pack schoenen aan, regenjas en ik had nergens last van. Sterker nog, ik genoot! Met een lach op m’n gezicht liep ik door een totaal verlaten Vondelpark met af en toe een heel chagrijnige fietser die ik breed grijnzend misschien een beetje heb opgevrolijkt;)

Een wandeling in Central Park. De zon scheen volop en het leek alsof heel de stad het park in was gegaan. De honkbalvelden waren bezet, mensen waren aan het volleyballen of hun kinderen aan het leren hoe je een football gooit. Overal waren mensen actief. Ik werd op dat moment nog iets verliefder op dat park dan ik al was.

Keihard lachen omdat we een recept verkeerd gelezen hadden en een heel zakje groene curry in de pan gegooid hadden. Onder het mom van “wij houden wel van pittig”. Nou, ik kon een hap nemen en toen stond het zweet op m’n voorhoofd. Lesje geleerd, en toch was ik gelukkig;)

Ik dronk een glas wijn die zo lekker was dat ik dacht dat ie €100.000,- zou kosten, maar na google te raadplegen bleek ie maar €6,-! Dat is een meevaller van ongeveer €99.994,- en dan kun je niet anders dan gelukkig worden! Toch?

Ik voel na heel veel jaar nog steeds heel veel kriebels voor mijn liefde!

Een onverwachts topconcert. Ik bracht een bezoekje aan mijn ouders die ’s avonds een concert van Gare du Nord op het programma hadden staan. Ze waren er al 2 keer eerder geweest en super enthousiast. Dus besloot ik om te kijken of er nog kaarten waren. Die waren er, en t*#$%^ wat was het goed!

Na een week vol feestje weer een dag goed voor mezelf zorgen. Ik ging naar de biologische winkel, kocht detox thee, gezond voer, maskers en chilling badolie. De hele avond heb ik mezelf verzorgd en verwend. Heerlijk!

Wat was jouw ultieme geluksmoment van deze maand?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent