2 Live | Not the way I planned

Alleen zijn. Kun jij dat goed? Ik word er steeds beter in. Echter ben ik bijna nooit alleen en als ik dat wel ben, dan wordt deze vorm van alleen zijn ingevuld met hardlopen en/of werken. Fieke en Thomas zijn vrijdag vertrokken en bevinden zich as we speak in het vliegtuig. Zodat ze op tijd terug zijn voor Koningsdag. Ik daarentegen heb er dit jaar, bewust, voor gekozen deze dag over te slaan. Even niet die chaos. Even niet dat feestgedruis, Ook al is het in mijn optiek het mooiste feest van het jaar. Dit jaar laat ik het aan me voorbij gaan. De ‘fear of missing out’ is gelukkig uitgebleven.

Ik heb besloten om vanuit Kaapstad door te reizen naar Kuala Lumpur. Ik moet namelijk even tot mezelf komen. Even laten inwerken wat er de afgelopen tijd allemaal gebeurd is. Want nog nooit in mijn leven heb ik zoveel mooie dingen mogen zien en doen in een tijdsbestek van slechts zeven maanden. Ik reisde maar liefst tien keer per vliegtuig of per auto de grens over, Berlijn, New York, Stockholm, London, Stockholm, [UITSTAPJE OSLO], Brussel, London, Kaapstad, Kuala Lumpur. Niet eerder won ik vijf awards voor mijn als community manager. Niet eerder liep ik twee marathons. Niet ieder liep ik een ultramarathon. Niet eerder eindige daarbij als aller- allerlaatste. Niet eerder heb ik zolang achter elkaar gerend, 7 uur en 45 minuten op precies te zijn. Terwijl ik dit type word ik onderbroken door een kleine kink in de kabel. Ik zit namelijk vast op Doha in Qatar. Mijn tussenstop daar verloopt niet zoals gepland. Helaas moet ik eerst terug naar Nederland, via Berlijn. Echter zijn alle vluchten volgeboekt. Dat wordt nog een nachtje airport. But who cares? Alleen zijn op een vliegveld is zo erg nog niet. Als er maar een vlucht komt. In Amsterdam mag ik middels een noodpaspoort alsnog mijn weg vervolgen naar Kuala Lumpur.

Enjoy your (brakke) zondag. 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent