2 Live | perfect sundays

Vandaag is zondag. De dag waarop eigenlijk niks moet en alles mag. Totale ontspanning, zodat je de rest van de week weer volop aan de slag kunt. Ik vind het heel lekker. Al ben ik niet zo iemand die de hele dag op de bank kan hangen. Daar ben ik veel te onrustig voor. Ik word zeg maar al zenuwachtig bij het idee;) Wat ik dan wel doe om tot rust te komen? Let me tell you: Mijn ideale zondag…

Het begint met uitslapen. Slapen totdat ik echt niet meer kan. Totdat m’n ogen gewoon uit protest open blijven staan;) Dan is het tijd om op te staan en een lekker shakie te maken. Fruit uit de vriezer, een halve banaan, (soja)yoghurt, lijnzaad en gojibessen in de blender, het beste begin van de dag. Als ik die achter de kiezen heb schiet ik in m’n hardlooppakkie. 15 km staan op het programma. Rustig aan, want he het is zondag;) Langere afstanden en zondagen gaan echt perfect samen. Je hebt toch tijd zat en er is verder vrij weinig te beleven (alle winkels zijn dicht).

Als ik moe en voldaan thuis kom moet ik natuurlijk douchen. aangezien ik alle tijd heb, blijf ik er lekker lang onder staan. Scheermesjes, scrub en mn hele rituals collectie en haarmaskertje worden tevoorschijn getoverd. Daarna nog even alles insmeren met bodylotion en m’n gezicht een kleurtje geven met een fijne zelfbruiner (fake tan rules;). Alleen even wat mascara op de ogen en een lekker luchtje en ik ben klaar voor de volgende stap.

Na deze verwennerij is het tijd voor wat gemakkelijke kleding wat er ook nog een beetje leuk uitziet… Want voor de lunch ga ik buiten de deur. Le Pain Cotidien bijvoorbeeld, of de 3 Greafjes. Lekker uitgebreid genieten van een salade/broodje en een versgeperste jus!

Dan is het tijd voor… Helemaal niks! Een filmpje erin, of een fijne serie en gewoon lekker genieten. Het eten op zondag is vaak simpel. Een soepje met brood of (als ik de lunch toch binnenshuis heb gegeten) lekker uiteten:) Een klein wijntje erbij en een beetje op tijd naar bed. Fit voor maandag. Zondag… Ik hou ervan. En aangezien de komende zondagen er toch even wat anders uit zien (lees: Damloop, marathon ect.) ga ik er vandaag toch even extra van genieten.

Hoe ziet jouw ideale zondag eruit?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent