2 Live | Recap

Het is weer tijd voor een recap! En zoals jullie weten begon deze met een zenuwslopende presentatie. We mochten voor het eerst publiekelijke spreken over Girls Love 2 Run en dat ten overstaand van allerlei grootheden uit de marketingcommunicatie wereld. Dat is toch wel eventjes slikken. Gelukkig ging het ons eigenlijk best goed af. We vertelden ons verhaal en maakten de nodige grapjes tussendoor. Laten we zeggen dat gewoon lekker onszelf waren. Na afloop kon men vragen stellen. We werden gebombardeerd met de meest uiteenlopende vragen. En toen het over was werden we op een positieve manier belaagd met  visitekaartjes van allerlei interessante mensen. We zijn er alleen nog niet aan toegekomen om iedereen terug te mailen…

Vrijdagochtend hadden we om 07:30uur een hardloopdate met Charlotte van BodieBoost gewoon om eens te kijken of er een samenwerking mogelijk is… To be continued. Na de korte run pakten we nog snel een ontbijtje + gezonde smoothie mee. En daarna moest er gewerkt worden, want zoals jullie weten zijn we allebei in het bezit van een fulltime job.

Zaterdag was natuurlijk de dag waarop we met jou gingen rennen. Maar dat was pas om 14:30. Daarvoor brachten we eerst een bezoekje aan de sale out van een aantal bekende Nederlandse fashionbloggers. Waaronder ons vriendinnetje Lucy. Ze verkocht echt te gekke kleding! Francien wilde er bijna met een paar nieuwe pumps vandoor gaan, helaas viel er niet te onderhandelen over de prijs. Dus ging ze toch zonder pumps naar huis. Fieke liet haar oog vallen op prachtig leren jurkje van het merk Denim. Er vanuit gaande dat de prijs hoog zou liggen durfden we het niet nog een keer aan om te onderhandelen. Francien daarentegen besloot terug te gaan om alsnog de prijs te vragen. Toch jammer dat het jurkje op dat moment net in de handen was gevallen van een koopjesjaagster. Francien hoopte er vurig op dat het jurkje haar niet zou passen. En toen er maar 10 euro werd betaald voor het jurkje konden we onszelf wel met een bord voor de kop slaan…. Sh*t weg mooie jurk.


Om de pijn te verzachten kozen we ervoor om uitgebreid te lunchen bij Bar Italia. We bestelden ons favoriete broodje belegd met geitenkaas en champignons. We hadden maar 20 minuten om het broodje naar binnen te werken, want we moesten sporten met jou! Dus sjeesden we op onze fietsjes richting Sportstudio 79. Waar iedereen als op ons stond te wachten. Ach ja, fashionable late is cool!

Het lijkt wel alsof we terug zijn op de basisschool. Aandachtig luisteren we naar wat Benjamin te vertellen heeft over mindful running. Het blijft niet bij zitten en luisteren alleen. Het geleerde moet  natuurlijk ook direct even in de praktijk worden gebracht. Dus is het tijd voor een mindfull running sessie in het Westerpark…

Heuveltjes op  en af sprinten is sinds San Fran natuurlijk peanuts voor Fieke!

Who let the dogs out? Gelukkig is Francien niet bang voor honden, al doet deze foto toch anders vermoeden. Ze kijkt gewoon heel serieus. Mindful running is all about concentration…

Volgende week gaan we je laten zien welke hulpstukken onze runs een stuk gemakkelijker maken. Hieronder zijn er al een paar te zien, maar we hebben er nog veel meer. Ieder hulpstuk krijgt dan natuurlijk ook een korte toelichting. Dus hou het blog in de gaten voor de volledige verslaglegging over deze foto.

Francien kookt eigenlijk niet heel vaak, maar sinds ze één keer in de twee weken met een nieuw recept op de proppen moet komen kan ze er niet langer onderuit. Als een ware keukenprinses tovert ze net als Martha Stewart de lekkerste gerechten op tafel. Gisteren zagen  jullie daar het resultaat al van.

Fieke behoorde gisteren tot het selecte groepje Nederlanders die the Passenger mochten aanhoren in Paradiso! Jaloers? Nee heus niet ;). Het was een te gek concert! Mike aka the Passenger toont zich tijdens zijn concert onmiddellijk dankbaar voor zijn nieuwverworven succes. Fieke heeft muisstil geluisterd naar wat de zanger allemaal te vertellen had en ook tijdens de liedjes kon je bijna een speld horen vallen. De foto is afkomstig van nu.nl.

De komende week gaan we heel veel leuke dingen doen, zo gaan we rennen met jou! Gaan we op zweetdate met Nalden (de man achter WeTransfer). En neemt Charlotte (Bodieboost) ook deel een zweetdate. Wat ga jij deze week doen? 

?

Fieke & Francien

Follow our blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

P.S.S. Zien we je aanstaande dinsdag om 19:00uur op de Flyknit Experience? Tot dan! Meld je aan

Recent