2 Live | Recap

Het is weer tijd voor een diary. We hadden een hele leuke week. Waarbij we een bezoek brachten aan Adidas en Reebok (stay tuned), er stond  een internationale zweetdate op ons te wachten en was Francien te vinden op een hengstenbal! We hebben de nodige foto’s voor je gemaakt zodat je mee kunt genieten van onze avonturen.

Vrijdagavond waren we te gast bij een crossfit training, waar menig diehard stond te springen en pompen. Wij hadden al heel veel gehoord over Crossfit, maar hadden het tot dusver nog nooit van dichtbij gezien laat staan meegemaakt. We durven gerust te zeggen dat dit wel iets is voor de diehard fitness lover. Dit keer hielden we het bij kijken. Binnenkort zullen ook wij een les crossfit volgen. So stay tuned!

Zaterdagochtend stond Francien’s internationale zweetdate klaar. A.mster.DAM is berucht en beroemd vanwege zijn bridge the gap movement. Adam maakt tevens onderdeel uit van de HarbourRunners crew, afkomstig uit Hong Kong. Hij lift de hele wereld over om met lokale renners het land te ontdekken. Ik mocht hem rondleiden door Amsterdam. We maakten niet alleen het Vondelpark onveilig, ook het Red Light District werd aangedaan.

Zaterdagmiddag reisde Francien af naar het Oosten des lands, waar ze een bezoekje bracht aan haar vriendinnetje Annieka. Het is best een onderneming om van Amsterdam per trein richting Wijchen te reizen, maar het is het altijd dubbel en dwars waard. Even lekker bijkletsen om vervolgens een hengstenbal te bezoeken. Francien had geen idee wat ze hierbij moest verwachten. Het bleek een grote paardeshow te zijn waarbij de mannetjes, hengsten dus, een show weggaven. Het was heel mooi en grappig om te aanschouwen. De avond werd afgesloten met een bezoekje aan de McDrive. Je begrijpt, Francien’s avond kon niet meer stuk!

Mijn vriendinnetje Annieka beschikt over een prachtig huis, helemaal in de stijl van Riviera Maison, big like! Hier maakte Francien dankbaar gebruik van. In slechts enkele seconden werd het huis verbouwd tot een gym. Stretchen is nog best lastig. Dus naast de foto’s die je dinsdag zag, stonden er ook genoeg mislukte foto’s tussen. Wie weet publiceren we ooit nog wel eens een reeks van mislukte foto’s.

Zondagmiddag bezocht Francien haar andere vriendinnetjes in het Oosten, wel zo handig om afspraken te combineren. Francien’s lieve vriendinnetje Judith, had werkelijk waar alles uit de kast getrokken. Ze had zelfs een Maltesers cake gebakken. Francien moet alleen nog even het recept achterhalen! Dit recept dient gedeeld te worden op het blog. Het was heerlijk!

Wat ga jij de aakomende week allemaal doen?

?

(Fieke) & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent