2 Live | Recap

Vorige week waren we enkele keren afwezig. De redenen waarom vind je hieronder. Deze week maken we het helemaal goed met je. Laten we even terug gaan naar afgelopen week. Héél af en toe heb je van die weken waarbij alles op zijn plek valt. Oftewel het gaat eigenlijk gewoon kiplekker. Dit was er zo één. We trapten de maandag af met een te gekke bootcamp onder leiding van Robby Nelson en Anna Scott Miller. Binnenkort openen deze twee, samen met een zeer getalenteerd team, een prachtige healthclub op de Zuidas. Wij kregen alvast een voorproefje van zijn Double Trouble training, waarbij boksen en een endurance circuit centraal stonden. Na afloop werden we getrakteerd op een heerlijke salade van SLA. Goed om te weten is dat deze vestiging precies naast de healthclub van Robby zit. Fotografe Joyce maakte deze prachtige foto rapportage.

Op dinsdag reisden we samen met Jenny en Ashley af naar het prachtige Groningen. Aldaar werden we opgewacht door de ladies van Running Girls Groningen. Na een overheerlijke maaltijd werd het Stadspark in Groningen aangedaan. WTF?! (sorry voor ons taalgebruik) We kijken elkaar aan. Dit kan niet waar zijn. Voor ons staan we 104 girls! Kelly en Marit, jullie zijn ware heldinnen. Hoe hebben jullie dit voor elkaar gekregen?! We starten de training met een half uur interval. Vervolgens is het Ashley’s beurt. Een stevige krachttraining volgt. Jenny is next. We sluiten de training af met een burpey wave. Te grappig. Kelly en Marit jullie zijn GEWELDIG! Bedankt voor dit te gekke event.

Woensdag is het natuurlijk tijd voor het Nederlands Elftal. We kijken allebei de wedstrijd thuis. Dan zien we namelijk net iets meer, dan wanner we in de kroeg  staan. We doen via Instagram en Facebook live verslag van de gebeurtenissen in en rondom de wedstrijd. Elke goal wordt gevierd met een prachtige Girls Love 2 Run actie foto. Francien duikt na de wedstrijd nog even de stad in. Na een kroegentocht eindigt ze in haar favoriete bar, Goos. Aldaar treft ze haar vrienden van de Running Junkies. Ietwat tipsy bereikt ze haar huis om vervolgens heerlijk te gaan slapen.

Donderdag moet er gewerkt worden. We brengen allebei wat tijd door op onze kantoren. Fieke rent nog even een rondje. Op de één of andere manier zit Fieke in een enorme hardloopflow. Francien daarentegen staat voorlopig nog even aan de kant. De zijkant van haar rechtervoet is namelijk nog steeds bond, opgezet en blauw.

Vrijdag staat er een photo shoot op het programma. Voor wie dan? Voor de Glamour, onder de noemer Glamour Generation. We worden eerst onderworpen aan superleuke interview vragen. Daarbij willen we graag een compliment maken naar de interviewster, Alexandra de Jong, die zich heel goed had ingelezen en heel doeltreffende vragen wist te stellen. Vervolgens mochten we plaatsnemen op de make-up stoel. Francien was bijna onherkenbaar, iets met dit kind draagt weinig tot geen make-up. Tijdens de shoot gingen we helemaal los op het nummer ‘Whip my hair’ van Willow en dat is dan ook precies wat we moesten doen met onze high pony tails. We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat. Binnenkort is zowel de shoot als het interview terug te zien in de Glamour. Maar goed de vrijdag is nog niet over. John Mayer staat onverwachts op Francien’s programma. Ze gaat helemaal in haar uppie onder de noemer #beentheredonethat.

Inderdaad Francien gaat wel vaker alleen naar een concert. John sloot zijn Born and Raised tour na anderhalf jaar af in het ZiggoDome. Na een uur Koos Vriendloos te hebben uitgehangen ontmoet ze aldaar twee hele aardige Brabo’s die haar direct omsluiten alsof ze één van hun is. De show wordt kritisch beluisterd door het drietal. Wederom één van de betere concerten. De gitaarsolo’s zijn zo extreem goed, dat het de hele nacht had mogen duren. Hij geeft zelfs een toegift van twee nummers. Francien laat je graag meegenieten van dit intieme concert. Na haar date met John Mayer volgt nog een Tinder date met diezelfde man. Nee grapje.

Wat betreft perspublicaties was het ook geen verkeerde week voor ons… Vogue, Nike Running (Global) en Glamour. Hadden we al verteld dat we binnenkort ook in de Cosmopolitan staan?

En we gaan nog even door! Woensdagmiddag staan we namelijk wederom op de set. Dit keer om de cover van de Runner’s World Nederland in augustus te shooten. HELL YEAH! Hoe was jouw week? 

?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent