2 Live | Recap time

Eigenlijk heb je onze hele week al voorbij zien komen op het blog. Maar als je het leuk vindt dan wil ik het best nog even voor je samenvatten! Op donderdagavond vertrokken we richting Berlijn. De voorpret begon al op het vliegveld. Nog even snel een paar vaarwel Tweetjes uitsturen en de reis kon beginnen!

We dropten snel onze handbagage in het hotel, bekeken de kamers en gingen gelijk even  het arty-farty gebied van Berlijn verkennen. We doken ultra hippe boekenwinkeltjes in. Konden het niet laten om te dure conceptstores binnen te stappen. Om het uur moest er een hot choco gedronken worden, want het was kkkkk-oud! We sloten de avond af met heerlijke sushi hapjes.

Op vrijdag bleven we nog eventjes ietsje langer liggen, gewoon omdat het kon. Na een heerlijk uitgebreid ontbijt trokken we onze hardloopshoes aan voor een korte run langs de Berlijnse muur. Die middag besloten we om deel te nemen aan de ‘Alternative Sightseeing Tour’. Het was vooral de gids die extreem alternatief was. Zijn kijk op de wereld was in deze tour leidend, maar dat maakte het dan ook weer extreem grappig! ’s Avonds wilden we dineren in een Spaans tapas restaurantje, helaas bleek deze bij aankomst helemaal vol te zitten. We maakten gelijk een reservering voor de zaterdagavond. Bij gebrek aan beter doken we die avond een Indiaans restaurant in. Het eten was niet helemaal mijn ding, maar het was er wel heel leuk. Na het eten werd het hoogtijd om het Berlijnse uitgaansleven in te duiken. We begonnen in een extreem grote kroeg met allerlei Berlijnse hipsters. Rond een uurtje of half 12 vonden we het leuk geweest en hadden we niet meer de puf om nog een club in te duiken. Bij terugkomst in ons hotel ontdekten we dus dat onze laptops and all other electronical devices gestolen waren uit onze hotelkamer! Maar goed daar hebben we het al genoeg over gehad.

De volgende ochtend stond er de running sightseeing tour op het programma. Mike onze guide liet ons zijn Berlijn zien. We vonden het geweldig, ook al was het heel erg koud. We kwamen op allerlei plekken die normaal gesproken voor ons verborgen zouden blijven. Vanwege de kou deden we ook een aantal stadsdelen aan per metro. Er werd regelmatig gestopt voor een warme chocomelk! Na deze superleuke run was een warme douche een hele fijne beloning. Die middag sprak Fieke met één van de Nederlandse jongemannen achter Gidsy. Wat is Gidsy? Noem het een Marktplaats waarbij vraag en aanbod samen komen. Locals bieden in hun stad activiteiten aan, aan toeristen. Een Gidsy laat je op zijn / haar eigen manier een stad ervaren. Voorbeelden? Bij Gidsy tref je bijvoorbeeld mensen die rondleidingen geven, of hardlopers die anderen voorgaan op hun loopronde, of een tocht maken per Trabant door Berlijn. Gidsy is al heel populair in Berlijn, Amsterdam, New York, San Fransisco, Londen, Parijs, Hasselt en Los Angeles. Dus de volgende keer als we weer een reisje maken dan gaan we ook zeker een activiteit doen die wordt aangeboden door een Gidsy… Misschien een personal shopping tour langs de beste winkels van Parijs? Ik koos ervoor om de middag winkelend door te brengen. Ik kwam thuis met slechts twee shirtjes. Een witte peplum met driekwart mouwtjes en een wit shirt met een Ellie Saab-achtige print. Ik keek rond in de Nike Town en paste de gehele nieuwe collectie ook gelijk even. Die avond gingen we dan ein-de-lijk eten in het Spaanse tapas restaurant. En ik moet je eerlijk toegeven, het was er heerlijk!

Zondag was het alweer tijd om naar huis te gaan. Jammer, want ik had er nog veel langer willen zitten. Maar ik ga zeker weten nog wel weer een keer terug en hetzelfde geldt voor Fieke. Maandag moesten we gewoon weer werken. ’s Avonds laat koos ik voor een run over de Amsterdamse grachten. En dat voelde goed! Aankomend weekend moet ik er ook maar weer eens een lange afstand afleggen.

Dinsdag- en woensdagavond hebben Fieke en ik samengewerkt aan onze eerste echte Girls Love 2 Run presentatie. Vandaag is het dan eindelijk zover, we gaan dus voor een grote groep mensen vertellen over de totstandkoming van Girls Love 2 Run en hoe merken en bedrijven het beste om kunnen gaan met bloggers. Natuurlijk krijgen jullie ook allemaal een eervolle vermelding in onze presentatie, want zonder jullie hadden we niet gestaan waar we nu vandaag de dag staan. We zijn wel een beetje zenuwachtig dus wish u luck!

Enjoy your week!

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent