2 Live | Sneak Peek

Als je ons volgt op Instagram (@girlslove2run), dan weet je waarschijnlijk wel wat we allemaal beleven. Toch belanden niet alle foto’s op Instagram, daar zijn meerdere redenen voor te noemen. Sommige foto’s (lees: 9 van de 10) zijn mislukt, we willen jullie ook hier nieuwe dingen laten zien en sommige dingen blijken achteraf toch iets minder geschikt voor Instagram. Genoeg geluld, tijd om onze week te showen.

Maandag

Vorige week was onze drukste GL2R week tot nu toe! Het was écht GEKKENHUIS! Overdag, werken, 2 minuten thuis en door naar onze afspraken.  The Girls Love 2 Run Roadshow startte met een nachtelijk avontuurtje (2 be continued).

Dinsdag

Dinsdagavond mochten we allebei rechtstreeks vanuit ons werk door naar een superleuke afspraak waarbij we werden onthaalt met sushi!!! Het was de bedoeling dat er een plan op papier kwam. Toch kwamen er andere dingen uit deze afspraak rollen. Van een plan de campagne naar een inspiratiesessie, waarbij menig YouTou filmpje werd verslonden. En dat alles ter inspiratie van ons video project (again 2 be continued).

Woensdag

Op woensdag knalden we direct door naar een afspraak waar we allebei al hele lange tijd naar uitkeken. Want hoe leuk is het om een soort mannelijke tegenhangers te ontmoeten? Daar zaten we dan, 4 socially (over) active peeps. Samen dachten we na over de toekomst van Girls Love 2 Run.

Donderdag

Francien werkte in de ochtend vanuit de Coffee Company, waarna ze naar kantoor vertrok om vervolgens aan te schuiven bij het Kerstdiner (work related). Het Kerstdiner werd vroegtijdig verlaten, want Francien moest door naar de studio. Een half uur te laat kwam ze aan in de studio. Gelukkig was Fiek goed voorbereid ten tonele verschenen. Girls, what are you up 2? Ja dat moeten we nog eventjes geheim houden. Maar het heeft in ieder geval met jou te maken!

Vrijdag

Vrijdagavond waren we allebei helemaal gesloopt! We konden gewoon niet meer! Iedere avond om half 12 thuiskomen is niet het allerfijnste. Het weekend grepen we daarom beide aan om bij te komen, de laatste kerstinkopen te doen, er moest natuurlijk gerend worden en Francien werd verliefd op de Nike Air Force One. Maar dat niet alleen er moest ook nog even video opnames worden gemaakt… Wederom een nieuwe GL2R project.

 Weekend + Kerst

Op Kerstavond schoven we allebei aan bij onze families voor een jaarlijks terugkerend ritueel. Het kerstdiner. Francien’s broertje stond uren in de keuken om een prachtige en heerlijke maaltijd te bereiden (toch jammer, dat Francien niet echt van de aparte gerechten is…). Fieke vierde samen met haar ouders, broertje, zusje en haar Franse family Kerstmis! And as we speak bevindt Fieke zich in het zonnige Dubai en Francien is onderweg naar Parijs!

Wat was het hoogtepunt van jouw week?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent