2 live | sometimes you gotta let go

Gezondheid is hot. We zijn met z’n alle massaal aan de superfoods en ongeveer iedereen is tegenwoordig wel aan het bewegen. Ik kan daar alleen maar heel erg blij van worden. Want laten we eerlijk zijn, met groeiende obesitascijfers is het helemaal niet slecht om bezig te zijn met je gezondheid. En toch, je voelde hem misschien al aankomen, is er een maar…

Met je gezondheid bezig zijn is leuk, goed zelfs, maar het kan ook té ver gaan. En zoals alles waar ‘te’ voor staat, geldt ook hier dat het niet goed is. Alleen maar bezig zijn met sporten, gezond eten en je lijf is niet waar het om gaat in het leven. Misschien klinkt dat heel obvious of zelfs belerend. Maar ik zie het steeds vaker. Meiden die over niets anders meer nadenken dat bewust gezond eten en leven.

Wat mij betreft gaat het leven om genieten, maar wel met mate. Jep, ik jat gewoon de slogan van onze drank sector;) Ik houd ontzettend van gezond en lekker eten. Koken met verse producten, uitgebreid en goed ontbijten, veel fruit eten en mijn favoriete drankjes (non-alcoholic;) zijn thee en water. Ook wat bewegen betreft zit ik goed. Ik ren, ik box, ik wandel, ik fiets en vind alles even leuk. Het gevoel wat een goede workout me geeft is onbeschrijflijk.

En toch heb ik zo m’n zwaktes… Ik ben verliefd op goede rode wijn, chocolade is m’n beste vriend, als het zou kunnen ging ik elke avond uit eten en Franse kaas… Ja wat moet ik er over zeggen;)

Ik noem het nu zwaktes, maar ik denk eigenlijk niet dat het zwaktes zijn. Het zijn de dingen die het leven leuk maken. Heerlijk uit eten met een goed glas rode wijn brengt de mooiste herinneringen met zich mee. Een avond stappen als een gek is misschien niet goed voor me (ok, zeker weten niet), maar zoooo leuk! Moet ik het dan laten omdat ik zo nooit een sixpack krijg? Screw the sixpack! Ik ga voor een bewust gezond leven, met af en toe een uitspatting. Maak ik de volgende dag (of die daarop) wel weer goed;)

Wat ik probeer te zeggen: laat het ideaalbeeld af en toe los en geniet van wat je hebt. Je leeft ten slotte maar 1 keer. En ik kies ervoor om dat ene leven zo leuk en bewust mogelijk te leven. Wat jij!?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent