2 LIVE | OUR LIFE AS A BLOGGER

Mag ik eerlijk zijn? Bloggen is tegenwoordig een dagtaak geworden. Waar ik het voorheen met 2 á 3 uurtjes per dag kon klaren, ben ik nu soms dag en nacht met mijn blog bezig. Als ik in de bus zit op weg naar mijn job typ ik alvast een blogpost in mijn notes. Als ik op de wc zit op mijn werk beantwoord snel ik een paar GL2R-gerelateerde mailtjes. Af en toe vergeet ik daarbij het daadwerkelijke doel van naar de WC gaan. Het is echt waar! Soms zit ik middenin de nacht rechtop in mijn bed, omdat ik een te gek idee heb wat ik absoluut met Fieke moet delen. Maar dan bedenk ik me dat ik als ik enige wakker ben. Fieke gaat het dan echt niet waarderen als ik haar ga appen. BTW volgens mij staat haar telefoon ’s nachts op vliegtuigmodus.

De meeste inspiratie voor nieuwe blog ideeën verkrijg ik via Instagram. @robinnyc is mijn grote voorbeeld. Deze week rende ze maar liefst 5 marathons in 5 dagen! Via Instagram kon ik haar hele journey volgen. Fieke en ik raakten echt geïnspireerd door haar. Of we ooit zelf 5 marathons in 5 dagen lopen? Wie weet… Toch Fiek? Anyways door voorbeelden als @robinnyc bemerk ik dat ik niets anders meer wil dan bloggen en dingen bedenken voor GL2R.

Het liefst maak ik de hele dag Instagram foto’s om deze vervolgens met jou te delen! En daar zit nu net het pijnlijke puntje aan mijn leven als blogger. Als ik geen foto heb van mijn run of mijn outfit lijkt het net alsof ik niet gerend heb. Als blogger ben je meestal zelf het onderwerp van je foto, dus je moet er eigenlijk wel zelf opstaan… Vriendjes en vriendinnetjes om ons heen worden dagelijks ingeschakeld om foto’s van ons te maken. Vooral onze BF’s (sorry guys) hebben het af en toe zwaar te voorduren. Fieke en ik zitten ook nog met een ander (luxe)probleem… Iedereen ziet ons het liefst samen op de foto staan. Maar Fieke en ik zijn niet iedere dag samen. Dat zou wel leuk zijn en vorig jaar was dat vaak ook wel het geval. Nu is dat iets lastiger.

Naast het blog en Instagram, beheren we ook een FB page en TW account en dan hebben we nog niet gesproken over onze GL2R mailbox. Het liefst willen we alle mailtjes, tweets en berichtjes zo snel mogelijk beantwoorden, maar dat lukt niet altijd. Ik moet je eerlijk toegeven dat het is steeds lastiger is om alles te managen en dan zijn wij nog wel met z’n tweeën. En waar ik dacht dat wij de enige waren met dit probleem had ik het mis.

Dinsdag nog plaatste Yara van This Chick Got Style een oproep voor een stagiaire die haar kan ondersteunen bij het maken van foto’s en het onderhouden van contacten met de pers. Ditzelfde geldt voor Cindy van COTTDS, ze heeft recent een fotografe in de arm genomen om haar te ondersteunen bij het maken van foto’s. Ze deelde zelfs op haar blog dat haar sociale leven het af en toe zwaar te voorduren heeft. Zeker omdat men van een (fashion)blogger ook mag verwachten dat ze telkens op de foto gaat in een nieuwe outfit. Dat maakt ze ook zo cool. Iedere dag weer hebben ze nieuwe te gekke outfit aan! Sabrina van Afterdrk combineert net als ons haar fulltime jobs (ja ze heeft er meerdere) met haar blog en toch doet ze het gewoon! Alle props voor haar en de bovengenoemde dames.

Wat ik ook nog even leuk vind om te melden is dat iedereen om ons heen denkt dat we iedere dag sporten! “Francien, jij sport echt ie-de-re dag!” Zo ongeveer 😉 we proberen 3 á 4 keer per week te sporten. Het liefst sporten we iedere dag, maar dat gaat niet meer vanwege alles dat het blog met zich meebrengt (feestjes, meetings met te gekke nieuwe mensen en de gebruikelijke verplichtingen). Maar het is echt te gek dat wij met onze passie jou weten te motiveren om te bewegen. En andersom motiveer jij ons net zo hard. Fieke en ik worden daar heel gelukkig van. Dus ook al gaat het leven van een blogger niet altijd over rozen, dankzij jou mogen wij iedere dag weer doen wat we het aller aller leukste vinden. Bloggen en sporten!

P.S. Het is nu 00:55 uur en ja ik moet slapen, allang zelfs. Maar dit moest ik gewoon even op papier zetten. Het liefst blijf ik de hele nacht wakker om blogposts voor jou te schrijven. Helaas moet ik morgen gewoon weer werken. Maar toch ik zou niets liever willen dan de hele nacht schrijven! 

?

(Fieke) & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent