2 live | write it down

Als ik sport ben ik gelukkig. Het moment dat ik een run volbracht heb en onder de douche sta kan ik vaak alleen maar lachen. Niets is zo lekker als keihard bikkelen en jezelf verbeteren. Dat wist ik natuurlijk al, daarom ben ik überhaupt met dit blog begonnen. En toch… Heb ik van die momenten dat ik het even vergeet. Dat alles teveel lijkt en dat sporten echt ver onderaan m’n to-do list staat. Dat ik geen zin heb en mezelf er gewoon echt niet toe kan zetten. Als je dan de eerste zin van dit artikel leest, is dat echt niet te verklaren.

Of toch wel… Soms is het moeilijk om jezelf te gunnen waar je gelukkig van wordt. Ik werk hard, ik heb veel verplichtingen en daardoor is het makkelijk om mezelf te vergeten. Dat is zonde! Nee, dat is gewoon een pure waist of time! Maar hoe kom je uit zo’n dip. HOE!?

Een plan? Regels? Een schema met vastgestelde dagen? Het werkt allemaal niet voor mij. Zodra ik me aan een schema moet houden ga ik in de contramine en kom ik juist niet meer in beweging. Beter werkt het om mezelf bewust te maken van m’n gedrag, precies op het moment dat ik er mee bezig ben. En dus ben ik deze week bezig met die bewustwording. Alles opschrijven wat ik doe, eet, en beweeg op een dag. Waarom? Omdat ik denk dat zodra ik op papier moet zetten wat ik doe, ik veel beter nadenk bij elke stap.

Doe je mee?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent