2 Look | Francien’s make-over

Herinner je je nog de post van afgelopen week? Iets met #somethingsgottagive? Daarin brachten we ook een bezoekje aan Rob Peetoom. Echter bleef het toen bij knippen vanwege tijdsgebrek.

Gisteren mochten we terugkomen voor een kleurbeurt en dat was hoog nodig. Aangezien mijn haar ietwat rare kleuren vertoonde, na mijn meest recente DIY haarproject. We kwamen terecht in de handen Jorge. Dé kleurspecialist van Amsterdam volgens vele. Hij pakte er een glossy magazine bij en liet me zien wat hij met de coupe van Candy Dulfer (de knapste muziekante die ik ken) zien. Ik worp één blik op de cover en was verkocht.

Kijkend naar het eindresultaat kan ik getuigen dat deze man inderdaad dé kleurspecialist van Amsterdam is. Ik werd ook nog even in de make-up gezet om het geheel af te maken. Jenny onderging dezelfde treatment, maar wel net even iets andere kleurtjes.

Maar goed het werd tijd om iets terug te doen voor het betrokken personeel van Rob Peetoom en dus bakte Jenny een bananencake. Daarnaast deelden we ook nog wat andere cadeautjes uit. Overigens is dit niet het einde van de #somethingsgottagive actie. We hebben nog één verrassing in petto. Volgende week meer daar over.

 En wat vind jij van het eindresultaat? 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent