2 Love | 2013 is our year

2013. Daar zit 13 in. Voor vele een ongeluksgetal. Francien schrijft bijvoorbeeld altijd 201+3 om maar niet 13 te hoeven schrijven;) Ik wil daar niet aan en ga dus vandaag schrijven waarom 2013 hét jaar wordt. Jouw jaar, ons jaar! We hebben de grote Maya apocalypse overleefd, de financiele crisis zou (theoretisch) haar dieptepunt hebben bereikt, er is geen EK of WK waar we weer geen kampioen worden. Kortom het kan alleen maar goed worden. En ook op hardloopgebied wordt het een topjaar!

In 2013 gaan we reizen. Reizen om hard te lopen en hopelijk ook nog reizen om te reizen. We gaan sowieso naar Parijs en Berlijn, maar ook New York, San Francisco en Londen staan nog op het hardloopverlanglijstje. (Met New York met stip op 1 uiteraard).

Photobucket
In 2013 gaan we Nederlandse steden af. Francien en ik willen rennen in minimaal 5 Nederlandse steden. Dan doen we niet alleen, maar samen met jou. We houden je op de hoogte!

Photobucket
In 2013 gaan we sowieso een marathon rennen. En dan doen we dan sowieso in het buitenland. Want als ik dan besluit 4 uur achter elkaar te gaan rennen dan doe ik dat liever wel in een land waar ik mijn ogen uit kan kijken. Keep it fun!


Ik heb gewoon een goed gevoel over dit jaar. 2013 gaat het worden;) We gaan voor meer kilometers dan ooit, meer wedstrijden, meer GirlsLove2Run gatherings! Maar ook meer lekkere avonden met veel eten en lekkere wijntjes. Meer weekenden met vrije dagen, wat automatisch inhoud dat ik beter moet gaan plannen.

Hoe is jouw gevoel over 2013? Ben je zenuwachtig over 13 of vol vertrouwen;)

?

Fieke & (Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent