2 Love | Last minute Christmas wishlist

Het weekend voor kerst. Eindelijk vakantie en nog een paar dagen om de lege plekken onder de kerstboom op te vullen. Dus ook nog een paar dagen om je wishlist aan te vullen met cadeau’s. We delen vandaag onze favoriete (kleine) gifts die we zelf altijd leuk vinden om te krijgen, maar minstens zo leuk om te geven… Geheel in GirlsLove2Run stijl natuurlijk, dus alleen sportieve cadeau’s dit jaar.

  • Haarbandjes: Mijn haar bleef nooit zo goed op z’n plek zitten. Het raakte los, zakte uit. Ik eindigde in ieder geval altijd met model tegenwind. Totdat ik op het ingenieuze idee kwam om haarbandjes te gebruiken.
  • Agenda: Agenda? Ja.. Maar wel eentje speciaal voor het plannen van je workouts. Een mooi boekje, of één met een foto van jezelf erop om sportieve afspraken met jezelf of met anderen te maken. Tip: Koop een agenda met op de ene pagina de dagen en op de pagina ernaast ruimte voor notities. Zo kun je meteen een dagboekje bijhouden. Hoe was je run? Waarom ben je niet gegaan? Wat was er goed/slecht? Met wie was je? ect.
  • Springtouw: Een hele goede manier om te trainen. Hardlopen doen we natuurlijk het liefst, maar als ik dinsdag op vakantie ga neem ik zowel m’n springtouw als m’n hardloopschoenen mee op reis:)
  • iPhone handschoenen: Als het een beetje koud begint te worden loop ik graag met handschoenen. Maar ik loop ook graag met mijn iPhone en wil ‘next’ kunnen drukken als ik het liedje niet leuk vind en op pauze als het stoplicht op rood springt (alles voor een goede tijd). Die combinatie was tot nu toe niet echt ideaal, maar er is een oplossing. Handschoenen met speciale plekken in de vingertoppen, wanted!
  • Bodylotion (en dan het liefst zo’n hele zoete van Victoria’s Secret): Na het rennen komt douchen en van zout en water droogt m’n huid altijd lekker uit. Bodylotion is dan een necessity. En dan gebruik ik er graag een uit een mooi flesje met een zoet luchtje (feeling 12 all over again)!
Ik ga vandaag proberen of ik de Bijenkorf levend door kan kopen en ook nog kan slagen voor de familie. Voor mezelf weet ik precies wat ik zou komen, maar voor anderen… Stuk lastiger;)
Heb jij nog sportieve kleine cadeau’s die we vergeten zijn? 

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there:)

Recent