2 Manon | Bikini Battle Report Part 4

Het is alweer bijna een maand geleden dat ik voor het eerst The Athletic Club binnen stapte. En ik kan nu al niet meer zonder  🙂 Trainen met Patrick en Edwin heeft me weer zoveel nieuwe energie gegeven en ik merk nu al resultaat.

We hebben veel getraind op het versterken van m’n benen door balans oefeningen en ik merk nu al een onwijs groot verschil. Waar ik in het begin nog bijna omviel bij oefeningen waar ik maar op 1 been mocht staan, blijf ik nu keurig rechtop staan. Ik sta letterlijk stabieler op m’n benen. Behalve dat is m’n algehele conditie vooruit gegaan en zijn m’n spieren net even wat mooier getoned. Ik voel me fit en zit lekker in m’n vel.

Eigenlijk zou iedereen eens met een personal trainer aan de slag moeten gaan. Al doe je het maar 1 of 2 keer, gewoon om te leren wat je verbeterpunten zijn. Je zal zien hoeveel je over je eigen lichaam te weten komt en wat een verbetering het is.

GirlsLove2Run, Girls love 2 run, Manon, Manon Kosterman

Running
Het rennen ging deze week stukken beter dan vorige week. Toen het zonnetje woensdag vrolijk scheen heb ik samen met Rio een mooie lange run gemaakt. Voor het eerst weer in m’n tanktop, heerlijk! Ook heb ik 1x op de loopband gestaan voor een intervaltraining. Zaterdag trainen we met de meiden in het Vondelpark voor de We Own The Night Women’s 10K. Ik begin weer lekker in m’n ren flow te komen. Een super lekker gevoel, heb het echt gemist 🙂

Healty food
Deze week heb ik wel iedere dag zelf gekookt. Ik had super veel zin om allemaal gezonde dingen te maken, dus ik heb me lekker uitgeleefd in de keuken. En ik heb wat nieuws ontdekt, amandelmelk. Onwijs lekker en ook nog eens heel gezond! Het is een plantaardige melkvervanger en zit boordevol vitaminen en mineralen. Daarnaast zit het vol met de juiste vetten en veel proteïne. Je kan het kopen bij de biologische winkel, maar ook de meeste ‘gewone’ supermarkten verkopen het tegenwoordig. Een echte aanrader!

Oh…en als je op vakantie bent en je hebt zin in een bikini body workout, gebruik dan je hotelkamer als gym 🙂

Hoe is jouw week gegaan?

?

Manon

Je kan me volgen op Twitter en Instagram (username: manonruns)

Recent