2 Manon | Gym frustrations

Vanmorgen heb ik me  flink in het zweet gewerkt in the gym. Ik had zin om te knallen, so I did 🙂 Toen ik daar aan de slag was viel me ineens een persoon in negatieve zin op. Naast mij op de crosstrainer stond iemand flink zijn neus op te halen. En behalve dat viel letterlijk het zweet van z’n hoofd alsof het regende. Het spetterde en de hele vloer was nat, bah! Oké, ik snap dat je er niks aan kan doen als je zo heftig zweet. Toch vond ik het alles behalve prettig dat het nou net pal naast mij moest zijn.

Thuis ben ik gelijk gaan googelen. Even checken of er meer mensen zijn die zich soms ergeren aan hun mede gym-genoten. En wat bleek? Heel veel mensen irriteren zich op de sportschool,  Women’s Health heeft er zelfs een heel artikel aan gewijd.

Dus vandaag deel ik met jullie mijn ultieme ergernis top 5:

#1
Mannen die in de spiegel al m’n bewegingen in de gaten houden en nog denken dat ik het leuk vind ook. Dude! Ik ben hier om te sporten, leave me alone!

#2
Mensen die geen handdoek gebruiken en doodleuk hun zweetdruppels op het apparaat laten liggen dat ze net gebruikt hebben. Er staat niet voor niks cleaningspray!

#3
Kletsend of bellend een apparaat bezet houden. Move your ass, ik wil daar aan de slag! Socializen doe je maar lekker thuis!

#4
Keihard je gewichten op de grond laten vallen na het liften. People…please! Ik krijg bijna een hartstilstand!

#5
Mensen die hardlopen op de loopband met All Stars aan. Waarom doe je jezelf dat aan? Draag schoenen met goeie demping!

Waar erger jij je aan in the gym ?

?

Manon

Je kan me volgen op Twitter en Instagram (username: manonruns)


Recent