2 Manon | Happy K-day!

Kingsday! And The sun is shining! Naar deze dag kijk ik altijd zo uit. Het is het enige echte volksfeest dat we kennen. Lekker een dag ongegeneerd feesten in je oranje outfit. Ik hou er van! Om de dag toch gezond te starten liep ik vanmorgen om acht uur al in het zonnetje een ontspannen run van 5K. Veel mensen waren al druk bezig met het uitstallen van hun spulletjes voor de vrij markt.

De afgelopen jaren heb ik Koninginnedag altijd op een boot gevierd. Met een grote groep vrienden cruisen door de grachten, compleet met DJ. Kon eigenlijk niet beter. Dit jaar pakken we het anders aan. We gaan naar een festival hier in Westerpark, Amsterdam. En als de zon zo blijft schijnen wordt het een geweldige dag!

Omdat we vandaag natuurlijk allemaal flink aan de borrel gaan heb ik een paar tips voor je om de dag zo goed mogelijk door te komen 🙂

  • Een goeie bodem is het halve werk, dus zorg dat je van te voren goed gegeten hebt. Wij gaan met een groepje vrienden eerst uitgebreid brunchen. Gisterenavond heb ik de hele avond in de keuken gestaan en allemaal lekker hapjes gemaakt.
  • Water, water, water! Voeg water aan je drinkschema toe. Bijvoorbeeld na iedere glaasje wijn een glas water. Dat scheelt echt. Je wordt minder snel dronken en je hoofdpijn is de volgende dag een stuk minder erg.
  • Neem een halve paracetamol voordat je gaat slapen. Je slaapt beter en je wordt wakker met minder hoofdpijn.
  • Oh, en vergeet je niet in te smeren met zonnebrand. Wakker worden met een vuurrode neus zit je ook niet op te wachten.

Ik ga m’n nagels oranje lakken en er vandoor! Have fun boys & girls!

 Wat zijn jouw plannen vandaag?

 

?

Manon

Je kan me volgen op Instagram en Twitter 

Recent