2 Manon | I run Valencia…in bikini!

Omdat ik de mazzel hebt dat mijn vriendinnetje Esther in Valencia woont, kom ik hier ieder jaar. Het is een prachtige stad met fantastisch eten, leuke winkels en altijd zon! What else could you wish for?

Rennen heb ik hier dus al vaak gedaan en daardoor weet ik precies waar ik moet zijn. Toch was mijn run hier gisteren een compleet nieuwe ervaring. Om te beginnen is het hier bloody hot. Onze Hollandse zomerzon is er een lachertje bij. Uit een soort van vooruitziende blik – want misschien stop ik tijdens m’n run wel even om te zonnen – deed ik mijn gifgroene bikini-top onder m’n running shirtje aan.

Ik ging het huis uit, richting het park Jardin del Túria en na nog geen 300 meter stond het zweet al op m’n bovenlip! Niet normaal zo warm! M’n zonnebril gleed daardoor ook telkens van m’n neus. Niet handig!

Al na 2K ging het door m’n hoofd om m’n shirtje uit te doen. Hmm…toch maar niet… Toen ik de 5K aantikte hield ik het niet meer. Ik ben gestopt, shirtje uit gedaan en daar was het moment: ik rende shirt-less! Wat een verademing was dat! Zoals Francien al eens schreef, is het in ons land best wel een dingetje. Je wil niet dat mensen denken dat je aandachtsgeil bent ofzo. Maar hier kijkt niemand er van op. Alle mannen lopen in hun blote bast en veel meiden rennen in hun sport BH. Het is een heerlijk bevrijdend gevoel. Én je wordt ook nog eens egaal bruin 🙂 So go for it girls!

Nog een afkoelingstip: in veel parken staan sprinklers op het gras. Als je het gevoel hebt dat je overververhit raakt, neem dan even een sprinkler douche. You’ll love it!

?

Manon

Je kan me volgen op Twitter en Instagram (username: manonruns)


 

Recent