2 Manon | Let the weekend begin!

Boy oh boy….het was met het weekje wel. Druk, druk, druk.

Net als bij Fieke & Francien, stond ook mijn week in het teken van de Flyknit Experience.

Ik ben er maar liefst 3x geweest! Zondag, dinsdag en woensdag. Met smart heb ik uitgekeken naar de lancering in NL. Want ik moest hoognodig nieuwe schoenen, remember? En nu ben ik de trotse eigenaar! Al na de 1e test run heb ik besloten dat ik de halve marathon van Parijs op ze ga lopen. We are a match made in heaven 🙂

En wat was het te gek om dinsdag met jullie te rennen & te kletsen! Super leuk om eens een keer niet alleen te rennen, maar omringd door allemaal leuke meiden. Het is zo motiverend om met elkaar te kletsen en ervaringen te kunnen delen. Oeh…en de lekkere hapjes die rond gingen na onze run heb ik ook niet aan me voorbij laten gaan. Om je vingers bij af te likken, heerlijk!

Woensdagavond was ik bij de wekelijkse Nike Running avond. Normaal start die altijd vanuit de Nike store, maar deze keer dus vanuit de Experience. Het bijzondere van die avond was dat ik deel uit maakte van de groep renners die net als Fieke & Francien gefilmd werden. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat, exciting! Hopelijk kom ik niet met een al te rood en zwetend hoofd vol in beeld…..

 

Behalve druk met de Flyknit was het ook nog eens razend druk op m’n werk. Ik had namelijk mensen van ons hoofdkantoor in Parijs over de vloer. Het was weer tijd voor de jaarlijkse ‘financial audit’. Je denkt misschien: What the hell is that? Ik zal je niet vermoeien met de details, maar het komt er op neer dat de financiële boekhouding wordt gecheckt. Aangezien ik daarvoor verantwoordelijk ben heeft het me flink bezig gehouden.

Anyway, de audit ging super smooth. En terwijl ik deze blog schrijf sip aan een welverdiend glaasje prosecco.

Let the weekend begin! Ik ben er klaar voor. Jij ook?

?

Manon

P.S. Jullie kunnen me volgen op Twitter en Instagram (username: manonruns)

Recent