2 Manon | Personal Record?

Januari was een bijzondere maand in mijn renners carrière. Ik heb namelijk een nieuw personal record gevestigd! Dat is op zich natuurlijk niet zo heel bijzonder, maar dit PR wel. Waarom? Het is een omgekeerd PR! Ik hoor je denken: huh, hoe bedoel je omgekeerd? Nou, afgelopen maand heb ik het minste aantal kilometers gemaakt sinds ik een runner ben. Best een prestatie toch?

Qua planning is het alleen niet zo handig. Want over een maand lopen we de halve marathon van Parijs en ik heb met mijn grote mond gezegd dat ik hem onder de 01:50 wil lopen. En belofte maakt schuld….

Door de sneeuw van de afgelopen weken had ik echt geen zin om buiten te rennen. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van sneeuw. Maar dan wel als ik bovenaan een piste sta met m’n super vette snowboard onder m’n voetjes. De combi sneeuw en hardloopschoenen is voor mij een heel ander verhaal.

Respect voor alle girls (and boys) die het aandurfden in de sneeuw. Ik ben niet zo’n bikkel. Mijn angst om te vallen en weer mijn voortanden af te breken (ja, dat is echt gebeurd) is te groot. Ik heb voor de veilige weg gekozen, lekker binnen core- en intervaltraining.

Anyway; een nieuwe maand, nieuwe kansen. Ik ga er vanaf nu weer keihard tegenaan. Kilometers maken!

Het enige wat ik nog moet doen is nieuwe hardloopschoenen uitzoeken. M’n trouwe Nike Vomero’s hebben bijna 800 km op de teller. Die mogen met een welverdiend pensioen. Een paar weken geleden heb ik de Nike Frees gekocht. Even wennen, maar ik vind het nu heerlijk. Toch loop ik een halve marathon liever met iets meer demping. En….mijn lange wachten is eindelijk beloond: de Nike Flyknit is nu ook in NL te krijgen! Volgens mij zijn we een match made in heaven. Aan de kleuren zal het iig niet liggen 🙂

Ben jij de battle met de sneeuw wel aangegaan?

?

Manon

OMG….terwijl deze blogpost live gaat sneeuwt het! Ik moet er toch ook maar aan geloven denk ik…

Follow my blog with BloglovinFacebook 

P.S. Volgen jullie mij al op Twitter  en  Instagram (username: manonruns) ?

Recent