2 Manon | RunGap

Jep, ook ik heb me deze maand aan het thema gehouden: ik ben vreemd gegaan. Vanmorgen om precies te zijn. Hoe dan?

Nou, sinds het begin van mijn hardloop carrière loop ik al met Nike+. Ik ben heel oldschool begonnen met een chip in m’n schoen en een ontvanger in m’n iPod. Toen ik een iPhone kreeg ben ik overgegaan op de iPhone app. En ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben over de app. Van alle hardloopapps vind ik deze de mooiste en de beste.

Maar van de week zag op Facebook een post van een vriend waarin hij helemaal enthousiast vertelde over een nieuwe app: RunGap. Omdat ik dol ben op het uitproberen van nieuwe dingen kon ik niet wachten om deze app te testen.

Het mooie van RunGap is dat het de data van alle grote runningapps samenvoegt. Dus heb je ooit RunKeeper, Runtastic en Nike+ gebruikt. Dan zorgt RunGap ervoor dat je in hun app alle date van die verschillende apps ziet. Ideaal!

Buiten dat heeft de app onwijs veel features. Ik heb nog geen tijd gehad om ze allemaal te testen, maar dit zijn – naar mijn mening – de vetste:

  • Je kan je dropbox linken voor het exporteren van de date van je runs
  • Al je runs worden automatisch gegroepeerd op ‘track’. Dus je kan precies zien hoe vaak je welk route hebt gelopen
  • Het is mogelijk om je run een titel te geven, bv. dam tot damloop. Super handig als je een wedstrijd hebt gelopen
  • Je hoeft niet eerst naar een website te gaan om alle uitgebreide statistieken te zien. Deze check je gewoon op je telefoon.
  • Net zoals met andere runningapps kan je alles delen op Facebook  en Twitter.

Nog even voor de duidelijkheid: je blijft dus gewoon hardlopen met de app die je het liefste gebruikt. En vervolgens synced RunGap automatisch alle data naar hun app.

Lijkt het je wat?

?

Manon

Je kan me volgen op Twitter en Instagram (username: manonruns)

Recent