2 Manon | Running agenda

YAY! Ik ben blij 🙂 Na een moeizaam begin van dit jaar heb ik m’n hardloop mojo weer helemaal terug gevonden. I’m back in business! Het heeft vast ook met het mooie weer van de laatste tijd te maken. Ik sta nu weer te popelen om er op uit te gaan voor een lekkere run. En omdat ik het nodig heb om voor iets te trainen, heb ik van de week gecheckt welke evenementen er de komende maanden zijn.

Een wedstrijd rennen doe ik trouwens altijd voor óf na de zomer. Dan heb je tenminste niet dat je op een bloedhete dag persé een eind moet gaan rennen. En als ik wil weten wanneer en waar wedstrijden zijn, check ik altijd looptijden.nl. Een onwijs handige site waar je op verschillende manieren kunt zoeken naar wedstrijden. Fieke en Francien gaan de marathon in Berlijn lopen (bikkels!), die sla ik even over 😉 Maar bij mij staan deze runs alvast in m’n agenda:

22-09 Dam tot Damloop – Amsterdam, 16,1 km

29-09 Posbankloop – Velp, 15 km

13-10 Halve marathon–  Eindhoven , 21,1 km

17-11 Zevenheuvelenloop – Nijmegen, 15 km

Hoe ziet jouw agenda er uit? (tips voor mooie runs? Please share!)

?

Manon

Je kan me volgen op Twitter en Instagram (username: manonruns)

Recent