2 Manon | A present for me, myself and…YOU

Soms moet je jezelf even lekker verwennen. Zeker als je ergens heel erg je best voor doet, mag je jezelf daarvoor best belonen. Dus omdat ik me al sinds januari braaf in het zweet werk met alle oefeningen van m’n fysio en omdat ik natuurlijk heel erg zielig ben omdat ik niet mag rennen vond ik het tijd voor een kadootje voor mezelf. There is no better medicine than comfort shopping 🙂

Ik wilde graag een nieuwe tight, maar bij de meeste merken vind ik ze vaak te saai qua kleur of juist veel te kleurrijk. Als web surfend kwam ik terecht bij Leblon Sports. Een onwijs leuk sportswear brand opgericht door twee jonge meiden die een grote liefde voor Brazilië hebben. Vandaar ook de naam, Leblon is namelijk een wijk in Rio de Janeiro. Die liefde voor Brazilië deel ik met deze meiden. Dat kan ook niet anders, want daar liggen mijn roots.

De tight die ik op deze foto draag is het geworden. Fashionable en vrouwelijk. De stof is heel soepel en hij zit als een tweede huid zonder te strak te zitten. Ook heel fijn is dat hij niet knelt in je taille, want hij loopt iets hoger door. Daardoor komt de ronding van je heupen gelijk heel mooi uit.

A present for YOU
Good news…van de meiden van Leblon Sports mag ik een tight weggeven!
Jij kan hem winnen als je onder deze blogpost vertelt waarom jij een kadootje verdient. Volgende week maak ik de winnaar bekend en dan mag je zelf een tight uitzoeken.

So tell me, why do you deserve a present?

?

Manon

Je kan me volgen op Twitter en Instagram

Recent