2 Manon | Sporty in Turkey

Misschien heb je het al gezien, ik ben weer in het buitenland! In Turkije, de plaats Alaçati om precies te zijn. Het is mijn eerste keer in Turkije en ik ben onwijs verrast hoe mooi het hier is. Het weer is prachtig, de zee diep azuur blauw en het is nog lekker rustig qua toeristen.

Alhoewel hardlopen is er nog niet van is gekomen, is het wel een hele sportieve trip. Als ik ’s ochtends wakker wordt loop ik gelijk m’n balkon op om een kwartiertje touwtje te springen. En zeg nou zelf, dat is helemaal geen straf met zo’n uitzicht.

Eergisteren heb ik voor het eerst in m’n leven surf les gehad en dat is me toch gaaf! Ik had verwacht uren te staan stuntelen om überhaupt het zeil uit het water te trekken, maar dat viel echt mee. De les duurde ongeveer anderhalf uur en daarna kon ik al best een aardig stukje surfen. Het viel me alles mee en ik ga het zeker weten vaker doen!

Vandaag was ook weer een heerlijke sportieve dag. De hele middag heb ik SUP-end op de zee doorgebracht. Lekker bikinitje aan en genieten van de schoonheid van de omgeving. Wist je dat SUP-e is een fantastische workout is? Je gebruikt je armen en core heel intensief en daarnaast ook je benen en bilspieren. En hoe fijn is het om een lekker tintje te krijgen terwijl je aan je shape werkt 🙂

Op Instagram kan je zien wat ik behalve sporten nog meer in Alaçati uitspook.

Hou jij van watersporten?

?

Manon

Je kan me volgen op Instagram en Twitter


 

Recent