2 Manon | Too HOT to Run

 

Mijn plan was om vandaag te schrijven over een nieuwe running app. Maar dat gaat hem niet worden, want ik heb deze week namelijk helemaal niks sportiefs gedaan. En je kan moeilijk schrijven over iets wat je nog niet getest hebt. Terwijl ik me juist had voorgenomen om vanaf deze week serieus aan de slag te gaan en om straks goeie tijden neer te zetten met de hardloopwedstrijden liep het allemaal anders. Maar met z’n mooie week als deze vind ik het gewoon lastig om  een stuk te gaan rennen, want er zijn zoveel andere leuke dingen te doen.

Ik ben gezegend met vrienden die een bootje hebben. En varen doe ik het liefste met dit weer! Het geeft me een instant vakantiegevoel. Er bestaat bijna niks leukers dan varen in Amsterdam. Hoe zo’n dag er uit ziet? We stappen met z’n allen bepakt met hapjes en drankjes op de boot die iedere keer weer op een andere plek ergens in de grachten ligt. Met fijne muziek aan cruisen we rustig door de grachten en wie zin heeft om te zwemmen springt onderweg van boort. Tegen de avond leggen we even aan bij de dichtstbijzijnde Appie en slaan daar alles in wat we nodig hebben voor een BBQ. Dan zetten we koers naar een fijn park, waar we de hele avond liggend in het gras genieten van een heerlijke zomers avond.

Hoe breng jij een zomerdag het liefste door (als je niet rent)?

?

Manon

Je kan me volgen op Twitter en Instagram (username: manonruns)


Recent